TARAFTAR GRUPLARINDAN AÇIKLAMA: ‘YALOVASPOR SİYASET ÜSTÜDÜR’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
19
29 Mart 2024 - 9:43
TARAFTAR GRUPLARINDAN AÇIKLAMA: ‘YALOVASPOR SİYASET ÜSTÜDÜR’

Yalovaspor taraftar grupları, son günlerde ortaya atılan iddialara yanıt verdiler. Yeşil-kırmızılı renklere gönül verenler, Süper Amatör Küme’de Esenköyspor deplasmanında galip gelinmesi durumunda Yalovaspor’un şampiyonluğunu ilan edeceğini ve bu sebepten ötürü de akşam şampiyonluk kutlaması gerçekleştirileceğini dile getirdiler.

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de geride kalan 18 haftada 54 puanla ve namağlup bir şekilde en yakın rakibi Negmar Tavşanlı Belediyespor’un 10 puan önünde zirvede bulunan Yalovaspor, 19.haftada Esenköyspor deplasmanında kazanması durumunda bitime 3 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan edecek. Yalovaspor taraftar grupları da Esenköy maçında galip gelindiği takdirde bu akşam il merkezinde şampiyonluk kutlaması için organizasyon düzenleyecek.

‘Yalovaspor siyaset üstüdür’
Sosyal medyadan yapılan duyurunun ardından bazı kesimlerin konuyu farklı yere çektiklerini belirten Yalovaspor taraftar grupları, ortak açıklamada bulunarak konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Cumartesi (bugün) Yalova İskele Meydanı’nda yapılacak olan Yalovaspor şampiyonluk kutlamasının başka kesimlerce seçim propagandası olarak lanse edilerek valilik tarafından iptali için uğraşılması, Yalovaspor taraftar grupları olarak bizleri üzmüştür. Yalovaspor siyaset üstüdür. Bunu anlamayan, anlamak istemeyenlere inat 30 Mart Cumartesi günü Yalovaspor’umuzun şampiyonluk kutlamasını en görkemli şekilde yapacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz