TAKİPTEYİZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
563
20 Şubat 2020 - 7:32
TAKİPTEYİZ!

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 18. hafta heyecanı sona erdi. Yalovaspor, evinde İzmirspor’u devirerek zirveyle arasındaki 1 puanlık farkı koruyup zirve takibini sürdürdü.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 18. hafta maçları oynandı. 7 müsabakanın yapıldığı haftada temsilcilerimizden Yalovaspor evinde kazanırken; bir diğer ekibimiz Kadıköyspor ise İstanbul’da mağlup oldu. Son 8 haftaya girilen ligde şampiyonluk yarışı son haftaya kadar süreceğe benziyor.

 

Yalovaspor 3 puanı kaptı..

BAL 10. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalovaspor, sahasında İzmirspor ile kozlarını paylaştı. Yeşil-Kırmızılılar, rakibini 2-1’lik skorla mağlup ederek 3 puanı aldı. Bu sonuçla temsilcimiz, 44 puanla ikinci sıradaki yerini korudu ve lider Çiğli’nin 1 puan gerisinde zirve takibini sürdürdü. 31 puandaki İzmirspor ise 5. sırada haftaya nokta koydu.

 

Çiğli 30 dakikada çevirdi..

Şampiyonluk yarışında Yalovaspor’un en büyük rakibi konumundaki Çiğli Belediyespor, evinde ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçta Torbalıspor’u son 30 dakikada bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Çiğli 45 puanla liderliğini korudu. Torbalıspor da 15 puan ve averajla 11. sırada haftayı kapattı.

 

Kadıköy tek golle yenildi..

BAL’daki Yalova takımlarından Kadıköyspor, İstanbul deplasmanına çıktı. Bağcılarspor’a konuk olan Kırmızı-Siyahlılar, rakibine 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçla Kadıköy, 18 puanla 10. sırada yer aldı. 34 puandaki Bağcılarspor da dördüncü sırada kendine yer buldu.

 

Beşyüzevler 1 puanı zor kurtardı..

Zirve yarışından kopmak istemeyen Beşyüzevlerspor, sahasında 1 puanı zor kurtardı. Derbide Atlasspor’u ağırlayan Beşyüzevlerspor, 1-0 geride olduğu mücadelede son dakikalarda bulduğu golle rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve iki İstanbul takımı, 90 dakika sonunda 1’er puanla sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Beşyüzevler, 39 puanla üçüncü sırada haftayı bitirdi ve zirvenin 6 puan gerisine düştü. Haftanın diğer maçlarında; Bucaspor, evinde Küçükyalı Yelkenspor’a 2-0 boyun eğdi. Sultangazispor, İlimtepe deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kocaeli derbisinde Gebzespor, evinde Çayırovaspor’a tek golle mağlup oldu.

 

7 müsabakayla birlikte tamamlandı. Yalovaspor haftayı galibiyetle kapatırken Kadıköyspor ise mağlup oldu. Çiğli Belediyespor’un 45 puanla liderliğini sürdürdüğü grupta son iki sırada ise 14 puanla Küçükyalı Yelkenspor ve 8 puanlı Bucaspor takımları yer aldı.

Yalovaspor 18. Haftada evinde İzmirspor’u ağırlarken rakibini 2-1 yendi. Bağcılarspor deplasmanına çıkan Kadıköyspor rakibine 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Lider Çiğli Belediyespor ise sahasında Torbalıspor’u ağırlarken geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Son sıradaki Bucaspor ise evinde Küçükyalı Yelkenspor’a 2-0 mağlup oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA SU SPORLARI SEZONU AÇILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
METİN ORAL’ AFET DERNEĞİNDEN PLAKET
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İFTAR SOFRASINDAN BİRLİK MESAJI VERDİLER
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TARAFTAR GRUPLARINDAN AÇIKLAMA: ‘YALOVASPOR SİYASET ÜSTÜDÜR’
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz