SURİYELİ DİLENCİLERE ZABITA OPERASYONU – Kent 77 TvKent 77 Tv
SURİYELİ DİLENCİLERE ZABITA OPERASYONU
758
30 Ocak 2023 - 11:06

 

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, ilçe merkezinde özellikle cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara karşı operasyon düzenledi.

 

Vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara yönelik operasyonlarda yakalanan 4 dilenci ve beraberindeki çocuklar Zabıta Amirliğine götürüldü.

Burada dilencilerin önce kimlik sorgulamaları yapıldı. Yapılan aramalarda dilenciler ve yanlarındaki çocukların üzerlerinden çıkan paralar sayılarak, tutanağa geçirildi. Yapılan araştırma sonucunda Suriyeli olduğu belirlenen dilenciler, Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

 

Denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Altınova Belediyesi Zabıta Amiri İlker Gülbahar, ilçe merkezinde ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırılmayacağı söyledi.

Gülbahar, “Altınova Belediyesi olarak rutin kontrol ve denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Son günlerde artan dilencilik faaliyetleri üzerine ekiplerimiz ile birlikte çalışma başlattık. Zabıta Amirliği olarak sorumluluk alanlarımızdaki denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz