Süper Lig, Balıkesir etabıyla başlıyor – Kent 77 TvKent 77 Tv
271
13 Ekim 2020 - 13:09
Süper Lig, Balıkesir etabıyla başlıyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği 2020-2021 sezonu Suzan Özbek Sezonu Masa Tenisi Süper Ligi, 31 Ekim-1 Kasım 2020 tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenecek ilk etap maçlarıyla start alıyor.

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre; Süper Lig’de ilk etap, 31 Ekim-1 Kasım tarihlerinde Balıkesir’deki mücadelelerle başlayacak. Yarışma talimatının 14.3 maddesi gereğince tüm takımların takım listelerini, sporcu lisanslarını (2020-2021 vizeli) arkalı önlü fotokopilerini, takım kafilelerinde yer alacak sporcu, antrenör ve idarecilerin COVID-19 tedbirleri ile ilgili ekte yer alan taahhütnameyi 1. etap müsabakalarından en az 10 gün önce Federasyonumuza bilgisayar ortamında göndermeleri gerekmektedir. Federasyondan yapılan açıklamada; taahhütnameyi göndermeyen kişilerim salona alınmayacakları belirtildi.

 

İstanbul BBSK ile startı veriyoruz..

Diğer yandan Masa Tenisi Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Yalova Belediyespor, Balıkesir etabında kıran kırana maçlarda mücadele edecek. Ekibimiz, 31 Ekim-1 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonun Balıkesir etabındaki ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Ardından Sarkusyan ile karşılaşacak ekibimiz, ilk günü tamamlayacak. Balıkesir etabının ikinci gününde raketlerimiz, KBS MTD Spor Kulübü ve Beşiktaş ile karşılaşarak ilk etabı noktalayacak. Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi’nde ikinci etap ise 21-22 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Federasyon, bu etabın nerede yapılacağıyla ilgili bilgiyi ise daha sonra paylaşacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz