SULTANLARIN TEK DÜŞÜNCESİ PLAY-OFF – Kent 77 TvKent 77 Tv
244
23 Ocak 2020 - 7:50
SULTANLARIN TEK DÜŞÜNCESİ PLAY-OFF

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta 16. hafta karşılaşmaları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Nilüfer Belediyesi’nin maç yapmadığı haftayı iyi değerlendiren Çiftlikköy Belediyespor, evinde Edirnespor’u 3-0 yenerek ikinci sıraya yükseldi ve play-off yolunda avantajı eline geçirdi.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta ilk iki mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 16. haftada sahasında zayıf rakibi Edirnespor ile karşı karşıya geldi. Taraftarının da desteğiyle 3-0’lık net skorla fileden üstün ayrılan Kırmızı-Siyahlılar, Nilüfer Belediyesi’nin bay geçtiği haftada maç fazlasıyla 31 puana çıkıp ikinci sıraya yükseldi. 7 puandaki Trakya ekibi ise 8. sırada haftayı bitirdi.

 

Sakarya garantiledi gibi..

Diğer yandan grupta yenilmeyen tek takım konumundaki Sakarya Voleybol, evinde Salihli Belediyesi’ni ağırladı. Yeşil-Siyahlılar, rakibini set vermeden 3-0 ile geçti. Bu sonuçla 13. maçını da galibiyetle bitiren Sakarya Voleybol, 37 puanla namağlup bir şekilde zirvedekli yerini koruyup play-off’u da büyük ölçüde tamamladı. 25 puanda kalan Salihli Belediyesi de 5. sırada yer alıp play-off’a havlu attı.

 

Nilüfer Belediyesi dinlendi..

Grupta Çiftlikköy’ün play-off yolundaki en büyük rakibi durumundaki Nilüfer Belediyesi, 16. haftada maç yapmadı. Bursa temsilcisi, 30 puan ve bir maçı eksik bir şekilde üçüncü sıraya geriledi. Haftanın diğer karşılaşmalarında; Gölcük İhsaniye, sahasında Biga Çiçeklidede’yi 3-0 mağlup etti. Manisa Ata Okul Spor da seyircisi önünde İnegöl Voleybol’u zorlanmadan 3-0 ile geçip az da olsa play-off şansını sürdürdü.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz