SULTANLARA KOLAY LOKMA – Kent 77 TvKent 77 Tv
242
03 Ocak 2020 - 13:50
SULTANLARA KOLAY LOKMA

Çiftlikköy Belediyespor, ligin 13. haftasında bugün Bursa deplasmanında Nova Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, rakibini mağlup ederek Yalova’ya galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 13. hafta maçları çerçevesinde bugün Bursa deplasmanına çıkıyor. Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, Nova Gençlik’e konuk olacak. Geçen hafta sahasında geriye düştüğü müsabakada Gölcük İhsaniye’yi 3-2 devirmesini bilen Çiftlikköy Belediyespor, Bursa deplasmanından da zaferle dönmeyi amaçlıyor. Nova Gençlik ile Çiftlikköy Belediyespor arasında bugün Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 15.00’te başlayacak. Bu müsabaka öncesinde 21 puanı olan Çiftlikköy, averajla grupta 5. sırada yer alıyor. 5 puandaki Nova Gençlik ise 8. sırada temsilcimiz karşısına çıkıyor.

 

‘Rakibimizi küçümsemiyoruz’..

Nova Gençlik karşısında disiplini bozmadan mücadele vereceklerini kaydeden Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Mihrican Deviren, “Ligden geçen haftaki muhteşem geri dönüşümüzün ardından bu hafta Bursa deplasmanına çıkıyoruz. Nova Gençlik ile her maça ayrı verdiğimiz önemin bilinciyle karşılaşacağız. Rakibimizi küçüksemiyoruz. Sahada en iyi oyunumuzu ortaka koyup Yalova’ya galibiyetle dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz