Subaşılı Güreşçiler Kupaya Doymuyor! – Kent 77 TvKent 77 Tv
25
27 Şubat 2024 - 7:53
Subaşılı Güreşçiler Kupaya Doymuyor!

 

Subaşı Belediyesi adına yarışan güreşçileri, küçükler kategorisi grekoromen stilde Yalova İl Şampiyonu oldu.

Yalova’da düzenlenen müsabakalar birbirinden keyifli mücadelelere sahne oldu.

Müsabakalarda Subaşı Belediyesini temsilen yarışan güreşçiler turnuvaya damgasını vurdu. Farklı sıkletlerde toplam 8 birincilik elde eden küçük güreşçileri, Kırkpınar başpehlivanlarından Semih Turgut çalıştırıyor.

Yalova’da turnuvada elde edilen bu sonuçlardan sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Subaşı Belediyesporlu küçük sporcular kazandıkları kupayı Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a hediye ettiler.

Başkan Canbay; “Subaşı’lı şampiyon güreşçilere ve hocamız Başpehlivan Semih Turgut’a çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok şanslı, harika bir hocaya sahipler. 26-30 kg’da Hakkı Aydın, 34 kg’da Canpolat Çakal, 38’da kg Muhammed Aydın, 41 kg’da Alimemati Çakal, 58 kg’da Berkay Tuna Kale, 62 kg’da Emrullah Bağaç, 68 kg’da Ali Ercan Kalaycı ve 68-80kg’da Batuhan Sağlam’ı gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Güreşçilerimiz çok çalışıyorlar ve sonucunda gelen başarılarla da semeresini görmüş oluyorlar. Bir sporcunun başarılı olması için; düzenli beslenme, kaliteli dinlenme ve sıkı bir antrenman programına uyması gerekiyor. Güreş oldukça zor bir spor.

Fakat çocuklarımız son derece inançlı, bir o kadarda çalışkan. Kendilerine beldemiz Subaşı’yı en iyi şekilde temsil edip bizleri onurlandırdıkları için tüm çocuklarımıza, değerli ailelerimize ve hocamıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum çocuklar, başarılarınız daim olsun.” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz