SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
532
07 Mart 2020 - 7:39
SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ!

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig play-off yarı final serisi ilk maçında Kayseri OSB Teknik Koleji’ni 2-0 geriye düşmesine rağmen tie-break sonunda 3-2 devirdi ve final kapısını araladı.

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta normal sezonu Sakarya Voleybol’un ardından ikinci sırada bitiren Çiftlikköy Belediyespor için yarı final heyecanı önceki gün start aldı. 2019-2020 Voleybol Sezonu TVF Kadınlar 2. Lig Yarı Final Etabı’nda 4 grupta oynanacak karşılaşmalarla başladı. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen yarı final müsabakalarına Denizli ev sahipliği yapıyor. 4-6 Mart tarihleri arasında Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu ile Dokuzkavaklar’da bulunan Hasan Güngör Salonu’nda oynanacak maçlarda 16 takım mücadele veriyor.

 

Sultanlar geriden gelip kazandı..

C Grubunda yer alan Çiftlikköy Belediyespor’un rakipleri arasında; 3. Grup birincisi İzmir Gelişim Koleji, 6. Grup birincisi Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlikspor ve 7. Grup ikincisi Çorum Voleybol bulunuyor. Yarı finallerdeki ilk maçında Mihrican Deviren yönetimindeki Çiftlikköy Belediyespor, Kayseri OSB Teknik Koleji ile kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen ilk seti temsilcimiz 25-22 kaybetti ve 1-0 geriye düştü. İkinci seti de 25-19 mağlup kapayan Çiftlikköy, 2-0’lık skorla sarsılsa da yıkılmadı. Üçüncü seti 25-23, dördüncü seti de 25-19’luk skorla kazanmasını bilen Kırmızı-Siyahlılar, tie-break’e giden müsabakayı 15-13 kazandı ve finaller yolunda grubunda büyük avantaj yakaladı. Temsilcimiz ikinci gün maçında ise Gelişim Koleji ile karşılaşacak. Organizasyonun son gününde ise Mihrican Deviren’in öğrencileri Çorum Voleybol ile karşılaşarak grup maçlarını tamamlayacak. Çiftlikköy Belediyespor grubunu ilk iki sırada bitirmesi halinde ise 11-13 Mart 2020 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak 8’li final grubuna kalacak.

 

Gelişim Koleji de kazandı..

Diğer yandan grubumuzdaki diğer maçta İzmir Gelişim Koleji ile Çorum Belediyesi takımları kozlarını paylaştı. 25-19, 25-19 ve 25-22’lik setlerle maçtan 3-0 galip ayrılan Gelişim Koleji, ilk iki için tıpkı Çiftlikköy gibi avantaj elde etti.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz