ŞİRKETLERİN EN BÜYÜĞÜ CEMRE TERSANESİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
640
09 Aralık 2019 - 11:23
ŞİRKETLERİN EN BÜYÜĞÜ CEMRE TERSANESİ

Yalova’da düzenenen Şampiyon Şirket Halı Saha Futbol Turnuvası’nda zorlu maraton sona erdi. Finalde AKKİM’i deviren Cemre Tersanesi, şampiyonlukta mutlu sona ulaştı.

 

Winner Sports tarafından düzenlenen Yalova Şampiyon Şirket Futbol Turnuvası’nı Cemre Tersanesi kazandı. 16 şirketin katılımıyla 90+4 Halı Saha Tesislerinde organize edilen şampiyonanın finalinde AKKİM ile Cemre Tersanesi karşı karşıya geldi.  Seyir zevki yüksek ve heyecan dolu maçıYalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanvekili Muhammet Aydın da takip etti. İlk yarıyı 3-2 geride noktalayan Cemre Tersanesi, ikinci yarıda gelen gollerle rakibini 5-3 yenerek Yalova Şampiyon Şirket Turnuvası’nı şampiyonlukla tamamladı.

 

Müthiş bir heyecan yaşandı..

Cemre Tersanesi’ne şampiyonluğu getiren golleri Mert Yula, Ali Vatansever(2) ve Hakan Durak(2) kaydetti. AKKİM’in sayılarına ise Özgür Kaymaz(2) ve Tahir Güler imza attı. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde ‘en centilmen’ futbolcu ödülünü Saruhanlar takımından Dursun Erel aldı. Organizasyonun gol kralı Yaşa Gemi’den Yakup Yaşa olurken, altın eldiven ödülü ise takım arkadaşı Oğuzhan Aydın’ın oldu. Yaklaşık 2 ay süren Yalova Şampiyon Şirket futbol turnuvasında üçüncü olan Yaşa Gemi’ye kupasını Cemre Tersanesi sahibi Orhan Gülcek taktim etti. Final maçını kaybeden ve ikinci olan AKKİM ise ödüllerini Yalova Belediye Başkanvekili Muhammet Aydın’ın ellerinden aldı. Turnuvanın şampiyonu Cemre Tersanesi’ne ise kupa ve madalyalarını Yalova Valisi Muammer Erol verdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz