SESSİZ VEDA – Kent 77 TvKent 77 Tv
204
04 Mayıs 2021 - 7:57
SESSİZ VEDA

Yalovaspor, ligin son haftasında evinde Cizrespor ile karşılaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, 90 dakika boyunca etkili oynadığı rakibine karşı gol bir türlü gol atma başarısı gösteremeyince küme düşen iki takım da golsüz ve sessiz bir şekilde lige veda etti.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta küme düşen iki takım Yalovaspor ile Cizrespor, 34. ve son hafta maçları kapsamında kozlarını paylaştı. Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakada temsilcimiz Yalovaspor, sayısız gol fırsatına girmesine rağmen bu şansları değerlendiremedi. 90 dakika, başladığı gibi 0-0 sona ererken; iki takım da lige 1’er puanla veda etmiş oldu. Öte yandan Yeşil-Kırmızılı takımımızın altyapısından yetişen 16 yaşındaki kaleci Ali Doğukan Avcı, müsabakanın son dakikalarında Ahmet Pekgöz’ün yerine kaleye geçti. Böylece genç file bekçisi, ilk kez bir profesyonel maçta görev alma gururu yaşadı.

Batuhan’ı bir türlü geçemedik..

Yalova Atatürk Stadyumu’nun ev sahipliğini yaptığı mücadelede Yeşil-Kırmızılı temsilcimiz, Cizrespor kalecisi Batuhan Bulur’u bir türlü geçemedi. Genç file bekçisi, başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekti ve belki de karşılaşmanın en çok öne çıkan ismi oldu. Yalovaspor’un hücum hattına gol izni vermeyen Batuhan’ın performansı iki takımın da alkışını topladı. Karşılaşma, başladığı gibi 0-0’lık beraberlikle son buldu ve iki takım da profesyonel liglerdeki son maçlarında 1’er puan alıp Bölgesel Amatör Ligi’ne düştü.

Maçtan dakikalar..

  1. dakika: Oğulcan’ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Enver Erşahin’in sert şutu üst direkte patlarken, oyun alanına dönen topu Yalovaspor savunması uzaklaştırdı.
  2. dakika: Sağ kanattan Ferit’le atağa kalkan Yalovaspor’da tecrübeli oyuncunun ceza sahasına ortaladığı topu Doğan Zincir penaltı noktasına indirdi. Bu esnada topu önünde bulan Yusuf Akdemir’in şutuna Cizrespor kalecisi Batuhan gol izni vermedi.

45+2. dakika: İlk yarı sona erdi.

  1. dakika: Konuk Cizrespor sol kanattan serbest vuruş kazandı. Tehlikeli olacak noktadan Hasan’ın kullandığı duran topu Yalovaspor kalecisi Ahmet Pekgöz yumruklarıyla uzaklaştırdı.
  2. dakika: Yalovaspor kontra atağında orta sahanın dinamosu Yunus Emre Aydemir’in Cizre savunması arasına gönderdiği topla buluşan Burak Turan’ın yerden şutunu günün başarılı ismi Batuhan gol izni vermedi.

90+4. Dakika: Cizrespor’un kullandığı duran top organizasyonun ardından maçın hakemi son düdüğünü çaldı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz