SEMT77 YALOVASPOR’DA ROTA DENİZLİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
212
14 Ekim 2021 - 10:56
SEMT77 YALOVASPOR’DA ROTA DENİZLİ
Semt77 Yalovaspor, dördüncü haftada Denizli deplasmanına çıkacak. Yeşil-Kırmızılı takımımız, Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ne konuk olacak.
ING Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, dördüncü haftada deplasmanda oynayacağı Yukatel Merkezefendi Belediyesi maçı için çalışmalarını sürdürüyor. Tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Lig arenasındaki ilk zaferine HDI Sigorta Afyon Belediyesi karşısında uzanan Yeşil-Kırmızılı takımımız, yeni bir galibiyet için kolları sıvadı. Başantrenör Hakan Yavuz yönetiminde 90. Yıl Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdüren Semt77 Yalovaspor, kendisi gibi ligin yeni ekiplerinden olan ve tek galibiyeti bulunan Merkezefendi’ye karşı parkeden zaferle ayrılmayı hedefliyor.
Zorlu maç 17 Ekim’de..
Yukatel Merkezefendi Belediyesi ile Semt77 Yalovaspor arasında 17 Ekim Pazar günü Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak. Zorlu kapışma öncesinde Yeşil-Kırmızılı takımımız, 4 puan ve averajla 8. sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Denizli temsilcisi ise aynı puanda ve averajla 14. sırada bulunuyor.
Anadolu Efes’e direnmişlerdi..
Öte yandan Semt77 Yalovaspor’un hafta sonu konuk olacağı Merkezefendi Belediyesi ligde oynadığı üç maçın birini kazandı, ikisini ise kaybetti. Denizli temsilcisi, ligin açılış haftasında normal süresi 86-86 biten karşılaşmada son şampiyon Anadolu Efes’e 94-93’lük skorla boyun eğmiş, ancak sergilediği performansla alkış toplamıştı. İkinci haftada evinde Frutti Extra Bursaspor’u 74-71 ile geçen Yukatel Merkezefendi Belediyesi, üçüncü haftada deplasmanda Gaziantep Basket’e 82-49 gibi farklı skorla yenilmekten kurtulamamıştı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz