SEMT77 YALOVASPOR'A SOĞUK DUŞ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
291
04 Şubat 2020 - 7:30
SEMT77 YALOVASPOR’A SOĞUK DUŞ!

Semt77 Yalovaspor, ligin 17. haftasında Ankara deplasmanına çıktı. Yeşil-Kırmızılılar, küme düşme hattındaki Anadolu Basket’e 12 sayı farkla 73-61 yenilmekten kurtulamadı ve play-off yarışında ağır yara aldı.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde ilk 9 mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, Ankara deplasmanında adeta şok oldu. Yeşil-Kırmızılılar, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı müsabakada Anadolu Basket’e 73-61 boyun eğdi. Play-off yarışındaki temsilcimiz, bu şok yenilgiyle şimdilik yarışın gerisinde kaldı.

 

İlk yarıyı geride kapadık..

Ankara TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya daha iyi başlayan ev sahibi Anadolu Basket, ilk çeyrekte 20-12’lik üstünlük sağladı. İkinci periyotta taraflar sayı üretmekte zorlanırken; bu çeyreği 12-11 almasına rağmen Semt77 Yalovaspor, devre arasına 7 sayı farkla 31-24 geride girdi.

 

Son periyotta yıkıldık..

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Semt77 Yalovaspor, üçüncü çeyreği 21-16 aldı ve son periyota girilirken farkı 2 sayıya indirdi: 47-45. Ancak müsabakanın dördüncü ve son periyotunda adeta dağılan temsilcimiz, savunmadaki açığı kapatamadı ve 26-16’lık skorla mücadeleden 73-61 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Yeşil-Kırmızılı takımımız, 24 puanla haftayı 12. sırada tamamladı. 20 puandaki Ankara temsilcisi ise averajla haftayı 15. sırada noktaladı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz