SEMT77 YALOVASPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
470
26 Haziran 2021 - 9:09
SEMT77 YALOVASPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Semt77 Yalovaspor Basketbol, yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-Kırmızılılar, Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’da forma giyen Oğulcan Baykan’ı kadrosuna kattı.

ING Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek Semt77 Yalovaspor, 2021-2022 sezonu öncesi ilk transferini yaptı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, geride bıraktığımız sezonda Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’da görev yapan başarılı oyuncu Oğulcan Baykan’la anlaştı. Şutör gard pozisyonundaki Oğulcan’ın temsilcimize imza atmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Takımımıza karşı oynamıştı..
Türkiye Basketbol Ligi Play-Off şampiyonu olarak İNG Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Semt77 Yalovaspor ilk transferini gerçekleştirdi. Koç Hakan Yavuz ve Amerikalı oyuncu Lamont Jones’u elinde tutan Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, kadrosunu Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’la yollarını ayıran Oğulcan Baykan’la güçlendirdi. Basketbola dokuz yaşında Anadolu Efes’te başlayan Oğulcan, minik takımdan genç takıma kadar dokuz yıl aralıksız lacivert beyazlı kulübün altyapısında forma giydi. Oğulcan 2015-16 sezonu başında ise Anadolu Efes A Takımı’na yükseldi. 1996 doğumlu ve 1.96 boyundaki oyuncu sonrasında Büyükçekmece Basketbol, Afyon Belediyespor ve Sigortam.net formalarını giydi.

26 maçta görev yaptı..
Geçen sezon Büyükşehir Hastanesi Konyaspor formasını terleten Oğulcan Baykan 26 maçta süre alırken 30.3 dakika ortalama ile 13.3 sayı, 4.5 ribaunt ve 3.8 asist ortalamalarıyla göz doldurdu. Şutör gard oynayan Baykan, play-off yarı final serisinde Semt77 Yalovaspor karşısındaki performansıyla da dikkat çekmişti. ING Basketbol Süper Ligi’nin yeni takımı olan Yeşil-Kırmızılı ekibimizin önümüzdeki günlerde diğer transferlerini de açıklaması bekleniyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz