Şekerbank’tan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel finansman – Kent 77 TvKent 77 Tv
32
25 Ocak 2024 - 8:11
Şekerbank’tan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel finansman

 Şekerbank, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelere 3 ay ödemesiz dönemli veya aylık eşit taksitli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Şekerbank, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Protokol, Şekerbank Marmara Bölge Müdürü İlsu Karahan ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek arasında imzalandı. Protokol ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan üyeler 3 ay ödemesiz dönemli veya aylık eşit taksitli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

İlsu KARAHAN: “KOBİ’lerin Şekerbank’ın desteği ile büyümesini hedefliyoruz” Şekerbank Marmara Bölge Müdürü İlsu Karahan protokol kapsamında yaptığı konuşmada; “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 70 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Ülke ekonomimizin itici gücü olan KOBİ’lerin Şekerbank’ın desteği ile büyümesini hedefliyoruz. Bu protokol ile de Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz