seçil Erzan ve ünlü isimler, 12 Ocak’taki duruşmada mahkeme önünde ilk kez yüzleşecekler. – Kent 77 TvKent 77 Tv
33
11 Ocak 2024 - 11:34
seçil Erzan ve ünlü isimler, 12 Ocak’taki duruşmada mahkeme önünde ilk kez yüzleşecekler.

21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın davası  ikinci kez hakim karşısında.

Aralarında ünlü sporcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 kişi, dolandırıcılık suçlamasıyla Seçil Erzan’a karşı şikayetçi olmuştu. Davanın bir önceki duruşmasında, tutuklu sanıklardan Atilla Yörük ve Nazlı Can tahliye edilmiş, Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün ise tutukluluk hallerine devam kararı verilmişti.  İlk duruşmanın ardından soruşturmaları tamamlanan başka mağdurların da isimleri davaya eklenmiş, iş insanı Mert Zeydanlı, Deniz Güzel ve Nuray Şengüler de şikayetçi olarak yer almıştı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşması yarın yapılacak. Duruşmada, teknik direktörlük yapan eski futbolcular Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin “müşteki”, 11 kişinin ise “tanık” sıfatıyla dinlenilmesi bekleniyor.

Sanık  Seçil Erzan’ın “özel belgede sahtecilik” ve “tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında, kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık” suçlarından 69 yıldan 226 yıla kadar hapsi istenen ana iddianamenin ardından hazırlanan yeni iddianameyle, Erzan hakkında istenen hapis cezası da yükseldi. Erzan’ın 77 yıldan 252 yıla kadar hapsi talep ediliyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz