"ŞARTLAR, O‘NUN DEĞERİNİ BİR KAT DAHA ARTTIRMAKTADIR” – Kent 77 TvKent 77 Tv
“ŞARTLAR, O‘NUN DEĞERİNİ BİR KAT DAHA ARTTIRMAKTADIR”
147
10 Kasım 2021 - 7:39

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Mesajı yayımladı.

Tanaçan, mesajında şunları kaydetti:

“Türk İstiklal Mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü, ebediyete intikalinin 83. Yılında bir kez daha rahmetle, şükranla anıyoruz.

 

Bu yıl 10 Kasım‘da, Atatürk’ün bizlere işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ve  aşma hedefine doğru daha çok mesafe almamız, ülkemiz ve milletimiz üzerinde dönen hesapların daha da farkında olmamız gerekmektedir.

 

En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, bundan 100 yıl önce olduğu gibi son yıllarda da bölgesinde ve dünyada üzerine planlar yapılan bir ülke konumundadır. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu şartlar, O‘nun değerini bir kat daha arttırmaktadır. Başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri ve eserleri bizler var oldukça daima yaşayacaktır.

 

Dünya tarihi birçok devlet adamı yetiştirmiştir. Her biri yaşadıkları dönem ile tanınır ve anılırlar. Ancak bir tek devlet adamı vardır ki;  adı yaşadığı yüzyılı aşmış ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır.  Ulu Önder‘in yaşamı boyunca verdiği mücadelenin birçok ülkenin bağımsızlık savaşına ışık tutmuştur. Türk Ulusu olarak böyle bir lidere sahip olmakla duyduğumuz onur, hiçbir şey ile kıyaslanamaz.  Bugün Atatürk‘ü özlemle ve minnetle anmakla beraber, ilkelerine her zamankinden daha sımsıkı sarılmak Türk ulusunun bir zaruretidir.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz