ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YARA ALDIK! – Kent 77 TvKent 77 Tv
276
17 Aralık 2019 - 7:23
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YARA ALDIK!

 

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 10. hafta mücadelesinde deplasmanda Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Kırmızılı takımımız, sezonun en kötü maçını oynadığı müsabakada rakibine 21 sayı farkla 78-57 mağlup oldu.

 

 

AKKİM’in sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren YOSK, 10. hafta müsabakaları kapsamında; şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası ile kozlarını paylaştı. 2019-2020 sezonunun belki de en kötü maçını sergileyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, İstanbul ekibine farklı skorla kaybetmekten kurtulamadı.

 

Vasatı aşamadık..

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde şampiyonluk kovalayan YOSK, İstanbul deplasmanına çıktı. Kurtköy Spor Salonu’nda Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası ile kozlarını paylaşan temsilcimiz; hiç ummadığı bir yenildi aldı. Mücadelede vasatı aşamayan Yeşil-Kırmızılılar, ilk çeyreği 20-16 önde kapamasına rağmen ikinci periyotta adeta dağıldı. Bu çeyrekte hücumda etkili olan rakibini durduramayan YOSK, 23-8 geride kapadığı periyot sonunda devre arasına 39-28 mağlup girdi.

 

Fark daha da açıldı..

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise temsilcimizin mücadelesi, farkı kapamaya yetmedi. Ev sahibi olmanın verdiği avantajı iyi kullanan Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası, üçüncü çeyreği de 19-18 aldı ve son periyota 57-46’lık skor avantajıyla girmiş oldu. Mücadelenin dördüncü ve son çeyreğinde de 21-11 önde olan İstanbul temsilcisi, karşılaşmadan 21 sayı farkla 78-57 galip ayrıldı. Bu sonuçla Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası, 18 puan ve averajla ikinci sıraya yükseldi. Aynı puandaki YOSK ise averajla dördüncü sıraya geriledi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz