'ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN KOPMAYACAĞIZ' – Kent 77 TvKent 77 Tv
300
02 Ocak 2020 - 8:06
‘ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN KOPMAYACAĞIZ’

Ligin ilk yarısının son haftasında evinde lider Altınova Belediyespor ile golsüz berabere kalan Safranspor’da teknik direktör Murat İskemleci, önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, ikinci devrede zirveyi hedeflediklerini ve şampiyonluk yarışından kopmayacaklarını dile getirdi.

 

 

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Safranspor’da teknik patron Murat İskemleci, önemli açıklamalarda bulundu. İlk yarının son haftasında Altınova Belediyespor ile 0-0 berabere kalıp zirve iddiasında ne kadar iddialı olduğunu gösteren Sarı-Siyahlıların tecrübeli çalıştırıcısı, ligdeki şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini kaydetti. Ligin yenilgisiz tek takımı konumundaki Safranspor, lider Altınova Belediyespor’un 1 puan gerisinde ve 27 puanla ikinci sırada bulunuyor.

 

‘Şampiyonluk yarışından kopmayacağız’..

İlk yarının son haftası olan 11. haftada oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Altınova Belediyespor maçını değerlendiren Safranspor Teknik Direktörü Murat İskemleci, “Ligde bütün takımlar birbirinden puan alabilecek güçte. Bu kadar zorlu bir maratonda ilk yarıda hiçbir takıma yenilmeyip, namağlup bir şekilde devre arasına girmek bizim açımızdan önemli. Çok iyi bir altyapısı olan kadroya ve ahkalı oyunculara sahibiz. Kadro derinliği zengin olan takımlara karşı mücadele verdik. İlk yarının son haftasında da şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden Altınova Belediyespor ile önemli bir maça çıktık. 90 dakikası büyük heyecana sahne olan müsabaka, başladığı gibi 0-0’lık golsüz eşitlikle son buldu. Bu ligde ipi göğüsleyecek takım; yani şampiyonluk yarışında düğüm son haftaya kadar sürecek. Biz de Safranspor olarak şampiyonluk yarışından kopmayacağız. İnşallah sezon sonunda namağlup bir şekilde şampiyonluğa ulaşırız” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz