ŞAMPİYONLUK SAVAŞI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
285
13 Şubat 2020 - 8:14
ŞAMPİYONLUK SAVAŞI!

 

Yalovaspor ve Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta müthiş bir şampiyonluk yarışı var. 3 takımın ipi göğüslemek için çekiştiği grupta Çiğli Belediyespor, Yalovaspor ve Beşyüzevlerspor arasındaki yarış son haftalara kadar süreceğe benziyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 17. hafta heyecanı da geride kaldı. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı haftada lider Çiğli Belediyespor, Kocaeli’nde Çayırovaspor’a konuk oldu. İzmir ekibi, 90 dakikayı 4-2’lik galibiyetle kapayıp 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Çiğli, 42 puanla liderliğini sürdürdü. 12 puandaki Çayırovaspor ise küme düşme potasının bir basamak yukarısında ve 12. sırada haftaya nokta koydu.

 

Yalovaspor’dan muhteşem geri dönüş..

Bu sezon şampiyon olarak 10 yıl aranın ardından yeniden profesyonel liglere dönüş yapmak isteyen Yalovaspor, İstanbul’da Sultangazispor ile karşılaştı. İlk yarısını 1-0 geride kapadığı maçta Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini Alperen Topçular’ın golleriyle 2-1 geçerek 3 puana uzandı. Bu sonuçla Yalovaspor, 41 puana yükseldi ve ikinci sıradaki yerini koyurup zirve rakibine devam etti. 17 puandaki Sultangazispor da 10. sırada haftayı tamamladı.

 

Beşyüzevler’den net skor..

Haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından birine sahne olan mücadelede İzmirspor, evinde Beşyüzevlerspor’u ağırladı. Nefesleri kesen zorlu 90 dakikayı İstanbul temsilcisi 2-0’lık net skorla galip kapadı. Bu sonuçla 38 puana çıkan Beşyüzevlerspor, üçüncü sıradaki yerini korudu ve şampiyonluk yarışında ‘ben de varım’ dedi. 31 puandaki İzmirspor da dördüncü sırada kalarak şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu attı.

 

Kadıköy zorladı ama yıkamadı..

Son haftaların formda ekibi temsilcimiz Kadıköyspor, sahasında Gebzespor’a ‘dur’ diyemedi. Kırmızı-Siyahlıların iki golünün geçersiz sayıldığı mücadeleyi Kocaeli takımı Gebzespor, 2-1’lik skorla kazandı. Bu sonuçla Gebze, 26 puan ve averajla 6. sırada yer aldı. 18 puandaki Kadıköyspor da 9. sırada kendine yer buldu. Haftanın diğer maçlarında; Atlasspor, evinde Bucaspor’u tek golle geçti. Bağcılarspor, Küçükyalı Yelkenspor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Torbalıspor, seyircisi önünde İlimtepe Kullar 1975 Spor’a 4-1 boyun eğdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz