SAKATLIK ŞOKU – Kent 77 TvKent 77 Tv
281
02 Ekim 2020 - 9:45
SAKATLIK ŞOKU

Çarşambaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yalovaspor’da şok bir sakatlık yaşandı. Yeşil-Kırmızılıların golcüsü Alperen Topçular, hafta içi yapılan antrenmanda sakatlandı. Sol arka adalesinde yırtık bulunan ve eski sakatlığı nükseden Alperen’in Ankara’da tedavi gördüğü ve en fazla 15 günlük süre içerisinde sahalara döneceği öğrenildi.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor’un genç oyuncusu Alperen Topçular, Çarşamba maçı öncesinde sakatlandı. Arhavi karşısında temsilcimizin beraberlik sayısını kaydederek Artvin deplasmanından 1 puanla dönmesini sağlayan Alperen, hafta içi yapılan antrenmanda sakatlandı. Geçen yıl da sol üst arka adaleden sakatlanan ve yırtık tespit edilen genç oyuncu, Ankara’da gördüğü tedavisinin ardından Koronavirüs Pandemi süreci sonrasında sahalara dönmüştü.

 

En fazla 15 gün yok..

Diğer yandan Çarşamba maçı hazırlıklarını sürdüren ve antrenmanda sakatlanan Alperen’in eski sakatlığının nüksettiği öğrenildi. Genç forvetin sol üst arka adaleden yeniden sakatlandığı ve tedavi için tekrar Ankara’ya gittiği belirtildi. Alperen’in önümüzdeki hafta başına kadar Ankara’da kalacağı ve tedavisinin tamamlanmasının ardından Yalova’ya döneceği kaydedildi. En az 7, en fazla 15 gün sahalardan uzak olacak Alperen’in Ekim ayı ortasında tekrar sahalara dönmesi bekleniyor.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz