SAHİPSİZ KALAN YOL TEHLİKE SAÇIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
SAHİPSİZ KALAN YOL TEHLİKE SAÇIYOR
1.419
25 Şubat 2020 - 13:26

Kılıç köyü kavşağındaki bölünmüş yol tartışmalara neden oldu. Otoban girişi ve çıkış noktası ile Kılıç Taşköprü arasındaki yolda meydana gelen çukur ve deformasyonlar vatandaşları çileden çıkardı. Karayolları ve İl Özel İdaresi’nin yol ağında bulunmayan yol sahipsiz kaldığı için bir türlü yapılmıyor.

 

Tartışmalara neden olan yol, karayollarının burada otoyol yapması gerekçesiyle İl Özel İdaresi tarafından yol ağından çıkarıldı. Sonrasında ise Karayolları Bölge Müdürlüğü de köylere bağlanan yolu ağına almadı. Durum böyle olunca yol sahipsiz kaldı. Bozulan yolda ne karayolları ne de İl Özel İdaresi çalışma gerçekleştirebiliyor.

Konuyla ilgili yaşanan sıkıntıları Kent 77 TV’ye anlatan Kılıç Köyü sakinlerinden Ferdi Kurt, “Ciddi anlamda çok tehlikeli bir yol. Otoban çıkışı olduğundan dolayı bizim yolumuz çok dar ve bir çok araç sürücüsü bu yolun yabancısı olduğundan dolayı bu yolun tek yön olduğunu düşünüyor. Virajlarda aşırı süratli gelip birbirlerini sollamaya kalkıyorlar ve ciddi anlamda tehlike yaratıyorlar. Kazalar çok sık bir şekilde oluyor. Bu yolu sürekli kullanan her vatandaş benim gibi bir gün olmasa diğer gün muhakkak bir kaza atlatıyor. Biz bu yolu kullandığımızdan dolayı devamlı dikkatli gidiyoruz ama bir çok hurdacı vatandaş otobandan çıkan özellikle bu yolun ne durumda olduğunu bilmiyorlar. Tırlarda kullanıyor bu yolu. Birbirlerini virajlarda sollayan tırlar bile gördüm bizzat.” İfadelerini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz