'PUANI HAK ETTİK AMA SONUCA GİDEMEDİK' – Kent 77 TvKent 77 Tv
280
26 Şubat 2020 - 7:31
‘PUANI HAK ETTİK AMA SONUCA GİDEMEDİK’

Ligin 19. haftasında sahasında son sıradaki Bucaspor’a 3-2 kaybeden Kadıköyspor’da teknik direktör Teoman Parıltan, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Parıltan, iyi oynadıkları maçta puanı hak ettiklerini ancak sonuca gidemediklerini dile getirdi.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’taki ekiplerimizden Kadıköyspor, 19. hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde Bucaspor ile karşı karşıya geldi. İyi oynamasına rağmen iki net penaltısı verilmeyen ve bir golü de geçersiz sayılan Kırmızı-Siyahlılar, rakibine 3-2 yenilmekten kurtulamadı.

 

‘Puanı hak ettik ama sonuca gidemedik’..

Kadıköyspor Teknik Direktörü Teoman Parıltan, “Bucaspor maçında güzel oynadık. İyi mücadele ettik. Puanı hak ettik. Ancak sonuca gitmekte zorlandık. Çok gol kaçırdık. Hakem hakkında bahane üretmek istemiyorum. Önümüzde iki zorlu deplasman var. İkisini de kazanmak istiyoruz. En kötü Küçükyalı Yelkenspor ve Atlasspor maçlarından 1’er puanla dönme amacındayız. İyi bir takım olgumuz var. Herkesin beğeni ile izlediği bir takımız. Sadece şanssız bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum. Kalan haftalarda bunu lehimize çevireceğimizi söyleyebilirim” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz