POTADA KARA HAFTA – Kent 77 TvKent 77 Tv
442
10 Aralık 2019 - 7:28
POTADA KARA HAFTA

Yalova’yı basketbol liglerinde temsil eden iki ekibimiz; Semt77 Yalovaspor ile Yalova VİP Gençlikspor, geçtiğimiz hafta sonu rakiplerine farklı skorlarla mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi ile Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcilerimiz Semt77 Yalovaspor ve VİP Gençlikspor, rakiplerine karşı direnç gösteremedi. Hem erkeklerde hem de kadınlarda mağlup kapadığımız haftada potada umduğumuzu bulamadık.

 

Evimizde mağlubuz..

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz Semt77 Yalovaspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde Final Gençlik ile karşı karşıya geldi. Rakibi karısında ilk yarıda farklı geriye düşen Yeşil-Kırmızılılar, üçünü çeyrekte geri dönmeye çalışsa da Bursa temsilcisine karşı gücü yetmedi ve maçı 85-66 gibi farklı skorla kaybedip 14 puan ve averajla 13. sıraya geriledi.

 

Kadınlarda hüsran sürüyor..

Diğer yandan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz VİP Gençlikspor da geçtiğimiz hafta sonunu yenilgiyle kapattı. Ligde lider durumdaki İstanbul Üniversitesi’ne konuk olan perilerimiz, rakibine 46 sayı farkla 104-58 mağlup olmaktan kurtulamadı. Böylece periler, 13 puan ve averajla 15. sırada kendine yer buldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz