PLAY-OFF AŞKINA! – Kent 77 TvKent 77 Tv
304
08 Ocak 2020 - 13:48
PLAY-OFF AŞKINA!

 

Çiftlikköy Belediyespor, ligin 14. Haftasında bugün sahasında Salihli Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz, rakibini devirerek play-off için avantaj yakalamak istiyor.

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor, 14. hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde Manisa ekibi Salihli Belediyespor’u ağırlayacak. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kırmızı-Siyahlılar, rakibini yendiği takdirde ilk iki yolunda da önemli bir virajı geçmiş olacak.

 

18.00’de başlayacak..

Geçen hafta deplasmanda Nova Gençlik’i zorlanmadan geçen Kırmızı-Siyahlı ekibimiz Çiftlikköy, taraftarının da desteğiyle Salihli engelini kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Çiftlikköy Belediyespor ile Salihli Belediyespor arasında bugün Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saatler 18.00’i gösterdiğinde start alacak.

 

‘Önemli bir maça çıkacağız’..

Geçen hafta maçlarında Çiftlikköy Belediyespor Bursa’da Nova Gençlik’i 3-0 yenerken, Salihli Belediyespor ise Manisa derbisinde Manisa Ata Okul Spor takımını 3-1 devirdi. Sezonun ikinci yarısına galibiyetlerle başlayan iki takımın mücadelesi ise zirve için önemli rol oynayacak. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Antrenörü Mihrican Deviren, “Evimizde çok önemli bir maça çıkacağız. Sezonun ilk yarısında şanssız bir şekilde yenildiğimiz Salihli Belediyespor’u bu kez yenmek istiyoruz. İkinci yarıya çok iyi başladık. İnşallah bunu sezon sonuna kadar devam ettirip, hedeflediğimiz play-off’a kalmak istiyoruz. Bugün tüm voleybol severleri 90. Yıl Spor Salonu’na bekliyorum” açıklamasında bulundu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz