PERİLERİN KUPA MACERASI SONA ERDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
240
13 Kasım 2020 - 13:38
PERİLERİN KUPA MACERASI SONA ERDİ

CANINIZ SAĞOLSUN!

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor’un kupa macerası sona erdi. Turuncu-Morlular, çeyrek finalde Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne 69-65 yenilerek kupadan elendi. Temsilcimiz, 27 Kasım’da başlayacak lig için de hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacak.

 

Yeni sezon için iddialı kadro oluşturan ve önemli yıldızları transfer eden Yalova VİP Gençlikspor, Kadınlar Federasyon Kupası’nda ilimizi adına yarıştı. B Grubu’nda; Emlak Konut, Urla Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi ile eşleşen perilerimiz, ilk maçında Urla Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Turuncu-Morlular, rakibini 87-73’lük farklı skorla geçerek tur kapısını araladı. Gruptaki ikinci mücadelesini İstanbul Üniversitesi ile yapan VİP, bu maçtan da 78-72 galip ayrılmasını bildi ve çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

 

Grup liderliği fırsatını kaçırdık..

Grup birinciliği maçına çıkan VİP Gençlikspor, üçüncü maçında Emlak Konut’a 58-51 mağlup oldu. B Grubu’nda 5 puan toplayan VİP Gençlikspor, ikinci sırada yer alarak çeyrek finale adını yazdırdı. Bu turda yarı final mücadelesine çıkan Turuncu-Morlular, ilk yarısını 8 sayı farkla önde kapadığı müsabakayı 69-65 kaybetti ve çeyrek finalde elendi. Yarı finalin kapısından dönen temsilcimiz, böylece turnuvaya veda etti.

 

Lige döndü..

Kupa macerası çeyrek finalde biten Yalova VİP Gençlikspor, böylelikle lige döndü. Turuncu-Morlular, 27 Kasım’a ertelenen ligin ilk haftasında Antalya 07 Basketbol deplasmanına çıkacak. Bu müsabaka için çalışmalarına temsilcimiz, 23 Kasım Pazartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda başlayacak.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz