PERİLERİN KONUĞU BOTAŞ GELİŞİM – Kent 77 TvKent 77 Tv
227
02 Nisan 2021 - 12:54
PERİLERİN KONUĞU BOTAŞ GELİŞİM

YİNE GALİBİYET OLSUN!

 

Yalova VİP Gençlikspor, ligin 24. haftasında bugün sahasında Botaş Gelişim’i ağırlayacak. Turuncu-Sarılılar, rakibini geçerek galibiyet serisini 6 maça çıkarıp play-off sıralamasında biraz daha rahatlamak istiyor.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor, 24. hafta müsabakaları kapsamında bugün evinde Botaş Gelişim ile kozlarını paylaşacak. Ankara ekibiyle oynayacağı maçta galibiyet hedefleyen Mert Köprücü’nün talebeleri ilk 4’ü zorlamayı hedefliyor.

 

İlk maçı kazanmıştık..

Yalova VİP Gençlikspor, ligin ilk yarısında konuk olduğu Ankara temsilcisini 82-73’lük skorla devirmişti. O karşılaşmada ilk kez takımının başında olan tecrübeli çalıştırıcı Mert Köprücü, yeni takımıyla muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Play-off’ları garantileyen ve ilk 4’te bulunup hem saha hem de fikstür avantajını ele geçirmeyi amaçlayan VİP Gençlikspor, bu karşılaşmada kağıt üzerinde favori olarak gösteriliyor.

 

Hava atışı 18.00’de..

Yalova VİP Gençlikspor ile Botaş Gelişim arasında bugün 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. Bu müsabaka öncesinde Turuncu-Sarılı takımımız, 36 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor. Botaş Gelişim ise 29 puan ve averajla 11. sırada haftaya giriyor.

 

Müthiş bir yükseliş..

Temsilcimiz ligdeki son 5 maçında GCT Düzce, Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji, Fenerbahçe Gelişim, Çeşme Basketbol ve Emlak Konut’u yenerek gözünü TKBL’de dördüncülüğe dikti. Yalova VİP’in yeni hedefi ise üst üste 6. kez parkeden galibiyetle ayrılıp seriyi devam ettirmek. Botaş Gelişim maçı hazırlıklarına Orhangazi’de başlayan ardından 90. Yıl Spor Salonu’na dönen VİP’te COVİD-19’u atlatan Sümeyya Özcan da takıma döndü. Koç Mert Köprücü’nün süre vermesi halinde Sümeyya sahadaki yerini alabilecek.

 

‘Yalova’ya oldukça formda geliyorlar’..

Yalova VİP Başantrenörü Mert Köprücü, “Geçen hafta Emlak Konut’u yendik. Ancak bunun değerli olması için evimizde Botaş Gelişim’i de yenmemiz gerekiyor. O zaman play-off için önemli bir virajı atlatmış oluruz. Hem de hedeflediğimiz noktaya bir adım daha yaklaşmış oluruz. Zor bir rakip Yalova’ya oldukça formda geliyorlar. İnşallah kazanan taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Devlet erkanı Anıtkabir’de!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karakol bahçesinden kaçan eşek, hastaneye girdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz