PERİLERDEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ – Kent 77 TvKent 77 Tv
296
16 Aralık 2019 - 11:05
PERİLERDEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Yalova VİP Gençlikspor, ligin 12. haftasında evinde Mersin Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede temsilcimiz, ilk yarısını geride kapadığı müsabakayı 9 sayı farkla 78-69 kazanarak bu sezonki üçüncü galibiyetini aldı.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden ve alt sıralardan kurtulmak isteyen VİP Gençlikspor, 12. hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde Mersin Üniversitesi ile kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede VİP, rakibini 78-69’luk skorla devirmesini bildi. Ekibimizde son periyotta başantrenör Murat Yapıcı’nın iki teknik faulle atılmasına rağmen oyundan kopmayan periler, karşılaşmayı zaferle tamamlamasını bildi.

 

İlk yarıyı geride kapadık..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Nefes kesen ilk çeyrek, 19-19’luk eşitlikle sona erdi. İkinci periyot takımların sayı üretmesi bakımından kısır geçerken; bu periyotu 14-12 alan Mersin Üniversitesi, devre arasına 2 sayı farkla 33-31 üstün girdi.

 

Geri dönüşü iyi yaptık..

Zorlu kapışmanın ikinci yarısında ise VİP fırtınası esti. Hücumda etkili olan ve rakibini hataya zorlayan temsilcimiz, üçüncü çeyreği 21-20 aldı ve son periyota 53-52 geride girdi. Müsabakanın son çeyreğinde başantrenör Murat Yapıcı, iki teknik faulle soyunma odasına gönderilmesine rağmen karşılaşmayı bırakmayan VİP, son 10 dakikayı 26-16 gibi farklı skorla önde bitirdi ve maçtan 9 sayı farkla 78-69 galip ayrıldı. Bu sonuçla VİP, bu sezonki üçüncü galibiyetine ulaştı. Mersin Üniversitesi de 9. yenilgisini aldı ve sıralamada temsilcimizin altına düştü.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz