PERİLER YENİLGİYLE NOKTALADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
167
04 Mayıs 2021 - 7:55
PERİLER YENİLGİYLE NOKTALADI

Yalova VİP Gençlikspor, normal sezonun son haftasında Mersin Üniversitesi deplasmanına çıktı. Play-off’ları garantileyen iki takımın mücadelesinde Turuncu-Sarılı takımımız, rakibine uzatma sonunda 9 sayı farkla 85-76 mağlup oldu ve sıralamada 5. sırada kendine yer buldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden ve en başarılı yılını yaşayan Yalova VİP Gençlikspor, 30. ve son hafta müsabakaları kapsamında; deplasmanda Mersin Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın normal süresi 71-71 biterken; rakibine uzatma çeyreğinde diş geçiremeyen Mert Köprücü’nün talebeleri, parkeden 85-76’lık skorla mağlup ayrılmış oldu.

Play-off öncesi son prova..

Ligde play-off bileti alan iki takımın prestij mücadelesi tarafların karşılıklı sayılarıyla başladı. Kovid-19 nedeniyle yaklaşık 15 gün takımdan ayrı kalan Ukraynalı pivot Olena Stashchuk’un da süre aldığı müsabakanın ilk periyodunu temsilcimiz 20-17 önde geçti. Ancak ikinci çeyrekte çift haneli farkla ulaşan Mersin Üniversitesi, 27-17’lik skorla devre arasına 7 sayı fark ile 44-37 üstün girmiş oldu. Müsabakanın üçüncü çeyreğinde rakibini tek haneli sayıda tutmasını bilen Turuncu-Sarılı takımımız, 19-9’luk skorla final periyoduna 56-53’lük avantajla giriş yaptı. Ancak maçın son çeyreğinde 18-15’lik skor yakalayan Mersin Üniversitesi, 71-71’lik skorla karşılaşmayı uzatmaya götürdü.  Mücadelenin uzatma çeyreğini 14-5 alan Akdeniz ekibi, karşılaşmadan 9 sayı farkla 85-76 galip ayrıldı.

Olena, double-double ile döndü..

Yalova VİP’te Ukraynalı yıldız Olena Stashchuk, 23 sayı ve 23 ribaunt ile double-double yaparak potaya müthiş geri dönüş yaptı. Melike Yalçınkaya Bingül de 17 sayı ve 10 ribaunt ile double-double yapan bir başka oyuncumuz oldu. Ev sahibinde Caliya Shontay Robinson, 27 sayı ve 12 ribaunt ile galibiyette önemli rol oynadı. Yaren Gündüz 16, Fahriye Bayraktar 13, Deniz Aygül 11 ve Betül Güleç de 10 sayıyla skora katkıda bulundu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz