ÖZDEMİR, TOGG VE YEŞİL OSB MÜJDESİNİ VERDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÖZDEMİR, TOGG VE YEŞİL OSB MÜJDESİNİ VERDİ
142
25 Kasım 2022 - 11:22

 

Yalova Makine OSB 1’inci etap alanında bulunan FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş Üretim Tesisinin temel atma töreni, 25 Kasım 2022 Cuma günü protokolün katılımıyla yapıldı.

 

Yalova Makine OSB’de üretim tesislerine bir yenisi eklendi. Yalova Makine OSB 1’inci etap alanında bulunan FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş Üretim Tesisinin temel atma töreni Yalova Valisi Muammer Erol ve protokolün katılımıyla gerçekleşti.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atağ yaptı.

Firmanın 1998 yılında kurulduğunu ve alüminyum cephe kaplama, giydirme işleri üzerine yurt içinde ve yurt dışında projeler yaptığı bilgisini veren Atağ, “FYT firmamızın yeni tesisinin temel atma töreni bizim için gerçeklen çok önemli, kıymetli.

Ayrıca yaklaşık 8 yıldır kendi markamız olan Duowin ile de giyotin cam sistemleri üzerine çalışmaya başlamış durumdayız. Temelini attığımız yeni üretim tesisimizde 24 yıllık tecrübemizle özellikle giyotin cam üretim kapasitemizi arttırarak kalite standartlarımızdan ödün vermediğimiz ürünlerimizin üretimini yapmayı hedefliyoruz.

Yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki satışlarımızı arttırarak ülke ekonomimize ve ihracatımıza da katkı sağlamak istiyoruz. Ayrıca 2800 metrekare alanda inşa edilen yeni tesisimizde yaklaşık 35 personel istihdam etmeyi planlamaktayız.

Bu vesileyle Yalova Makine İhtisas OSB yönetimine, üretim tesisimizin inşasında emeği geçen, geçecek herkese teşekkürü borç biliyorum” dedi.

 

Özdemir, “TOGG’un çok önemli bir ayağı olacağız”

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ise, “Önümüzdeki hafta itibariyle hepimizin Milli gururu olan TOGG aracımızın o üretim bantlarını, robotik sistemlerini yapan kuran firma Yalova Makine OSB’mizin bir parçası olacak, yeni üyemiz oluyor.

Dolayısıyla önümüzdeki haftadan itibaren TOGG’un çok önemli bir ayağı olduğumuz ve yüksek teknoloji üretimlerinin bir merkezi olduğumuz iddiamızı ve vizyonumuzu hep birlikte Yalova olarak çok daha gür bir sesle söylüyor olacağız.

Sürdürülebilir Yeşil OSB, yeşil Yalova’mıza yakışır diyorduk. Çokça tüketildi bu konu ama çoğunlukla farkındalığı geliştirme seviyesinde kalıyor bu işler.

Biz bunu aksiyona dönüştürme noktasında adımlarımızı somutlayacağız, somut projeler haline getireceğiz. Bu konuda işin sürdürülebilir Yeşil OSB ile ilişkin olarak strateji belgesi tamamlandı.

Bu yılbaşı itibariyle deklare edeceğiz ve somut projelerimizi hayata geçiriyor olacağız.

FYT Mühendislik, bizim ısrarla savuna geldiğimiz kadim Anadolu mimarimizin bugüne uyarladığımız mimari tarzımızda bir tesis inşa ediyor.

Göstermiş oldukları bu Milli hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yalova İ Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün dua okumasıyla beraber protokol, temel atma töreni için butona bastı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz