ÖZDEMİR:" KİMSE AKLINA BİLE GETİRMESİN" – Kent 77 TvKent 77 Tv
170
04 Mayıs 2021 - 7:54
ÖZDEMİR:” KİMSE AKLINA BİLE GETİRMESİN”

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir, küme düşmeme iddialarına net cevap verdi. Özdemir, “Kimse aklına bile getirmesin. Liglerin statüsü, oyunun kuralları var. Geçen sezon pandemi nedeniyle alınan karar iyi niyet örneğiydi. Bu yıl da düşmenin kaldırılması çok yanlış karar olur” dedi.

Türkiye profesyonel futbol liglerinde küme düşmeme iddialarının ortaya çıkması sonrasında TFF Başkanı Nihat Özdemir, önemli açıklamalar yaptı. Özdemir, 2020-2021 sezonunda küme düşmenin kaldırılmayacağını çok net bir şekilde ifade etti. TFF Başkanı, “Kulüpler kulis yapacağına son haftalarda iyi sonuçlar almaya çalışsınlar” diyerek küme düşmenin kesinlikle kaldırılmayacağını sözlerine ekledi.

‘Kimse aklına bile getirmesin’..

2020-2021 sezonu ile birçok kulübün merakla beklediği küme düşme iddialarına yanıtladı.

Geçen sezon COVİD-19 pandemisi nedeniyle liglerde küme düşmenin kaldırılması kararının bu sezon da uygulanacağı iddialarına TFF Başkanı Nihat Özdemir verdiği yanıtla takımların umutlarını suya düşürdü. Geçtiğimiz sezon alınan kararı bir iyi niyet göstergesi olduğunu söyleyen TFF Başkanı Özdemir, bu sezon aynı uygulamanın mümkün olmadığını söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir, “Kimse aklına bile getirmesin. Liglerin statüsü, oyunun kuralları var. Geçen sezon pandemi nedeniyle alınan karar iyi niyet örneğiydi. Ama bu yıl da düşmenin kaldırılması çok yanlış olur. Böyle yanlışlara hakkımız yok. Newton kanunları kadar kesin bir gerçek var. Tıpkı yer çekimi gibi, küme düşme de bir gerçektir ve olacaktır. Kulüpler kulis yapacağına son haftalarda iyi sonuçlar almaya çalışsınlar. Düşmenin kaldırıldığı ligleri taşımak da, oynatmak da artık mümkün değil” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz