OYUN VE OYUNCU EKSİKLİĞİMİZİ GİDERMELİYİZ – Kent 77 TvKent 77 Tv
341
11 Aralık 2019 - 11:29
OYUN VE OYUNCU EKSİKLİĞİMİZİ GİDERMELİYİZ

Ligin 12. haftasında sahasında İzmirspor’a 2-0 yenilerek kan kaybını sürdüren Kadıköyspor’da teknik direktör Özcan Sert, maçla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Devre arasında oyun ve oyuncu eksikliklerini gidermeleri gerektiğini belirten genç çalıştırıcı, transferlerle kadroyu güçlendirmeleri gerektiğini söyledi.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’taki ekiplerimizden Kadıköyspor, 12. haftada evinde İzmirspor ile kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen mücadelede rakibine 2-0 mağlup olan Kırmızı-Siyahlılar, kötü gidişatını devam ettirdi. Böylece Kadıköyspor, alt sıralara doğru gerilemeye başladı.

 

‘Devre arasında oyun ve oyuncu eksikliklerimizi gidermemiz lazım’..

2-0 yenildikleri İzmirspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kadıköyspor Teknik Direktörü Özcan Sert, “Buraya geldiğimden beri en güzel futbolu oynadık. Çok gol kaçırdık. Bir tane golümüzü hakem verdikten sonra iptal etti. Kazanmak istiyorduk. Devre arasına bir maç kaldı. İlk yarının son karşılaşmasını oynayacağız. Eksiklerimiz çok. Devre arasında hem oyun hem de oyuncu anlamında eksiklerimizi gidermemiz lazım. Kadıköyspor’a transfer yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz