“Olası Afete yönelik toplum bilinci önemli” – Kent 77 TvKent 77 Tv
17
28 Şubat 2024 - 7:17
“Olası Afete yönelik toplum bilinci önemli”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Oral, Altınova’da deprem ve sivil savunma konusunda toplumun bilinçlenmesi için tüm imkânların seferber edildiğini dile getirdi.

“Gerekli çalışmalar yapılıyor”
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın mesajı şöyle: “Deprem Haftası'nda bu önemli konular bir kez daha hatırlanmalı. Olası afetlere karşı toplumun bilinçlendirilmesi oldukça önemlidir. Bu konuda belediye olarak biz de gerekli çalışmaları yapmaktayız.

“AFAD’dan 7/24 çalışma”
AFAD oldukça önemli bir görev yürütmektedir. AFAD, 7 gün 24 saat her türlü kazalarda, afet durumlarında, kaybolmalarda ve birçok alanda çok ciddi çalışmalar yapmaktadır. AFAD diğer kuruluşlarla da yakın ilişkiye girmekte, halkı bilinçlendirmektedir. Başta deprem olmak üzere yaşanabilecek afet ve acil durumlara karşı toplumsal bilinci artırmak en önemli iştir.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz