MÜTHİŞ TRANSFERLER! – Kent 77 TvKent 77 Tv
541
08 Ocak 2020 - 13:45
MÜTHİŞ TRANSFERLER!

Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen Çınarcık Belediyespor, ikinci yarı için transfer bombalarını patlattı.

 

 

2019-2020 sezonunda Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek isteyen Çınarcık Belediyespor transferde sessizliğini bozdu. İlk yarının büyük bölümünü lider olarak geçen Sarı-Siyahlılar, Safranspor ve Teşvikiye Belediyespor mağlubiyetleri sonrasında üçüncü sıraya kadar geriledi ve zirveyi Altınova’ya kaptırdı.

 

İkinci yarı hazırlıkları başladı..

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Çınarcık Belediyespor yönetimi transferde ince eleyip sık dokurken birbirinden önemli isimleri kadrosuna kattı. İkinci yarı hazırlıklarına Çınarcık’ta bulunan Carbon Fitness’ta yaptığı kondisyon çalışmalarıyla başlayan Sarı-Siyahlılarda rota şampiyonluğa çevrildi.

 

Önemli isimlerle anlaşıldı..

İkinci yarının başlamasına sayılı günler kala Çınarcık Belediyespor Armutlu Esnafspor’un başarılı forvet oyuncusu Ali Çukadar, son olarak İznikspor forması giyen kaleci Uğur Altıparmak, Gökçederespor’dan sol bek Mustafa Kuş, Taşköprüspor’dan hücum oyuncusu Hikmet Boy ve Yeşilovaspor’da Abdullah Tuna’yı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz