MÜTHİŞ ÇEKİŞME! – Kent 77 TvKent 77 Tv
378
03 Ocak 2020 - 13:52
MÜTHİŞ ÇEKİŞME!

Yalova Süper Amatör Küme’de ilk yarı, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Altınova Belediyepsor, zorlu maratonun ilk devresini lider kapadı.

 

 

2019-2020 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de nefeleri kesen ilk yarı heyecanı sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından ilk devre tamamlanırken; Sarı-Yeşilli ekip Altınova Belediyespor, 11 maçlık ilk maratonu zirvede bitirdi. Ligin ilk yarısı sonunda küme düşen Akköyspor’un dışında küme düşme hattında ise Çiftlikköy Belediyespor bulunuyor.

 

Zirvede puanlar bölüşüldü..

Ligin ilk yarısının son haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Safranspor ile Altınova Belediyespor, Kadıköy sahasında kozlarını paylaştı. Zorlu 90 dakikadan galip çıkmazken; mücadele başladığı gibi 0-0 tamamlandı. Bu sonuçla Altınova Belediyespor, 28 puanla ilk yarıyı zirvede bitirdi. 27 puandaki Safranspor ise averajla liderin bir puan gerisinde ve ikinci sırada kendine yer buldu.

 

Derbi Teşvikiye’nin..

İlk yarının son haftasında Çınarcık derbisi heyecanı vardı. Teşvikiye Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor, Teşvikiye sahasında kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabakayı Yeşil-Kırmızılı ekip Teşvikiye, 1-0’lık skorla galip kapadı. Bu sonuçla Teşvikiye Belediyespor, 25 puanla dördüncü sırada ilk maratonu noktaladı. 27 puandaki Çınarcık Belediyespor da averajla üçüncü sırada yer aldı.

 

Çiftlikköy, düşme hattında..

İlk yarıda hayal kırıklığı yaratan Çiftlikköy Belediyespor, devrenin son haftasında Çavuşçiftliği Kültürspor’u ağırladı. Altınova temsilcisi Çavuşçiftliği, rakibini 4-1 mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Çavuşçiftliği, 13 puanla 8. sırada ilk yarıyı tamamladı. 3 puanda kalan Çiftlikköy ise küme düşme potası olan 11. sırada yer aldı.

 

Düelloyu Yeşilova kazandı..

İlk haftalarda iyi sonuçlar alarak üst sıralarda yer bulan ancak son haftalardaki düşüşüyle zirveden kopan Yeşilovaspor, Altınova’da Hersekspor’un konuğu oldu. Yeşilova, rakibini gol düellosu şeklinde geçen mücadelede 3-2 devirdi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Yeşilovaspor, 16 puanla 7. sırada ilk devreyi bitirdi. 9 puandaki Hersekspor da 9. sırada kaldı.

 

Tavşanlı, Sultaniye’yi devirdi..

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen zirvenin gerisine düşen Tavşanlı Belediyespor, 11. haftada Sultaniyespor deplasmanına çıktı. Altınova temsilcisi, rakibini 2-1’lik skorla devirdi. Bu sonuçla Tavşanlı, 22 puanla 5. sırada kendine yer buldu. 6 puandaki Sultaniyespor ise küme düşme potasının bir basamak yukarısında ve 10. sırada yer aldı.

 

Taşköprü hükmen galip..

Bu sezonun flaş ekiplerinden Taşköprüspor, daha önce küme düşen Akköyspor karşısında 3-0 hükmen galip sayıldı. Bu sonuçla Sarı-Kırmızılılar, ligin ilk yarısını 17 puanla 6. sırada kapattı. Süper Amatör Küme’de ligin ikinci yarısı, 19 Ocak 2020 tarihinde oynanacak maçlarla start alacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz