MURAT VE GÖKHAN’LA YOLLAR AYRILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
354
02 Ekim 2020 - 9:43
MURAT VE GÖKHAN’LA YOLLAR AYRILDI

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Yalovaspor’da iki oyuncuyla yollar ayrıldı. Son olarak Mustafa Serkan Demirel’i kadrosuna katarak transferde ses getiren ekibimiz, Murat Çaydemir ve Gökhan Hıdır ile yolları ayırdı.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’taki ekibimiz Yalovaspor, sezon başında anlaşma sağladığı iki isimle yollarını ayırdı. 5 Ekim 2020 pazartesi günü sona erecek profesyonel liglerdeki transfer dönemi öncesinde hareketli saatler yaşayan Yeşil-Kırmızılılar, Mustafa Serkan Demirel’i kadrosuna katarak yılın transferine imza atmıştı. Bu arada temsilcimizde sezon başında takıma katılan forvet arkası oyuncusu Murat Çaydemir ile stoper Gökhan Hıdır’la yollar ayrıldı.

 

Beklenen verim alınamadı..

Büyük umutlarla transfer edilen 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Çaydemir, Yalovaspor formasıyla sezonun ilk iki maçında 90 dakika mücadele etti. 6-2 kaybedilen Çatalcaspor maçında 1 asist yapan Çaydemir, 2-2’lik Arhavi maçında ise etkili olamadı. Bir diğer istenilen performansı veremeyen savunma oyuncusu Gökhan Hıdır Yalovaspor formasıyla sahada görev alamadı. 29 yaşındaki oyuncu, sezonun ilk maçı olan Çatalcaspor’a karşı 18 kişilik kadroda bulunurken; Artvin deplasmanında oynanan Arhavi maçında ise kadroda yer bulamadı. Ayrıca temsilcimizin transfer görüşmelerini sürdürdüğü bugün anlaşma sağlanan 2 ya da 3 oyuncuyla sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz