MÜDÜR TOSUN TELEKONFERANSLA TOPLANTIYA YAPTI
401
02 Nisan 2020 - 9:52

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Okul müdürleri ile telekonferansla toplantı yaptı. 

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun başkanlığında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile yaptığı toplantıda uzaktan eğitim konusunda bilgiler paylaşarak okulla ilgili motivasyonu korumak için yapılan çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Üretimleriyle topluma destek olan meslek lisesi öğrenci ve öğretmenlerine bir kez daha teşekkürlerini ileten Müdürümüz, son zamanlarda Koronavirüs çalışmalarında da Yalovamızın en önde giden illerden bir tanesi olduğunu söyledi.

Müdür Ali Tosun: “Müdürlüğümüzce “Öğretmenin Yanında” projesiyle uzaktan eğitim modelini birebir başlattık. Öğretmenlerimiz öğrencilerine online ders anlatmaya başladılar. Bu süreçte öğrencilerin vakitlerini verimli geçirmesi için ve ailelerimizin yanında olmak için tüm öğretmenlerimizle beraber seferberliğe başladık. Ben buradan tüm öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varlar diyorum. İl ve İlçe müdürlerime ve okul yöneticilerime, öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizde toplum olarak birlik beraberliğimizi sağlayarak en büyük katkı veren camiaların başında geleceğiz. Eğitim camiası zaten üzerine düşen görevi yapmaktan kaçınmaz. Toplumda lider olur. Bu süreci birlikte başarıyla sürdürmeye gayret edeceğiz.

Eğitim camiasına ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde ortaya koydukları sorumluluk yaklaşımı için teşekkürlerini iletti.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz