'MİLLİ SPORCU ÇIKARTMAYA DEVAM EDECEĞİZ' – Kent 77 TvKent 77 Tv
251
02 Ocak 2020 - 7:58
‘MİLLİ SPORCU ÇIKARTMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Bir süredi Yalova Belediyesi’nin kullanımında olan ancak geçtiğimiz günlerde kullanım hakkını yeniden üzerine alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Masa Tenisi Salonu, 450 bin TL’lik yatırım projesi kapsamında yenilenerek hizmete girdi.

 

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaklaşık 10 yıldır kullanım hakkını Yalova Belediyesi’ne verdiği Masa Tenisi Salonu, bir süredir bakım ve onarım çalışmasındaydı. 450 bin TL’lik harcama sonrasında modern görünüme kavuşan salon, artık milli takıma yeni yıldızlar yetiştirip dünya şampiyonları çıkarmak için hizmetine kaldığı yerden devam edecek. Yalova Masa Tenisi Salonu’nun yenilenme çalışmaları sonrasında açılışı, törenle gerçekleştirildi. Törene Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Cevdet Bekler, MHP İl Başkanı Necati Vural, Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren’in yanı sıra; milli takım antrenörleri Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk ile milli sporcumuz Ece Haraç ve Garip Olcaş da katıldı.

 

‘Milli sporcu çıkartmaya devam edeceğiz’..

Uzun süredir Yalova Belediyesi’nin himayesinde bulunan Masa Tenisi Salonu için bu yaz yaptığı girişimler sonrasında Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmişti. Salonun modernizasyonu için aydınlatma sistemi, duvarların yapımı, havalandırma sistemi, soğutma ve zemin çalışmaları sonrasında 450 bin TL harcandı. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, “Yalova’dan birçok milli yıldız çıkarttık. Bunun devamı için Masa Tenisi Salonumuzu modern hale getirdik. Milli takımda da görev yapan antrenörlerimizle birlikte ilimizden birçok Milli sporcu çıkartmaya devam edeceğiz. Yeni salonumuz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz