MİLLİ GURURUMUZ ECE HARAÇ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
491
21 Şubat 2020 - 7:31
MİLLİ GURURUMUZ ECE HARAÇ!

Yalovalı milli masa tenisi sporcusu Ece Haraç, İsveç’te düzenlenen turnuvada fırtına gibi esiyor.

 

 

Dünya Masa Tenisi Federasyonu´nun sezon genelinde yaptığı önemli turnuvalardan, “2020 ITTF World Junior Circuit, Swedish Junior & Cadet Open” 2020 İsveç Yıldız&Genç Açık turnuvasında ilk gün Gençler kategorisinin çiftler ve ferdiler maçlarıyla başlarken, ülkemizi temsil eden Milli sporcumuz Ece Haraç, günü namağlup noktalayarak gurur kaynağımız oldu. ITTF sıralaması için çok önemli puanlar verecek olan turnuvada 2019 Avrupa 2.miz Ece Haraç, ferdi müsabakalara ana tabloda başlayıp, ilk turu bay geçti. İkinci turda ise Almanya Gençler En İyi 12´ler turnuvasında 2019 Avrupa madayalı Bondareva´yı yenen Alman Naomi Pranjkovic´i 4-1 ile geçti. Özellikle maça 11-0´lık bir setle başlayan Ece, maçın geri kalanında da etkili servisleriyle maçın kontrolünü elinde tutmayı başardı. Milli sporcumuz ilk 16´da Fransız Lutz Charlotte ile çeyrek final için mücadele edecek.

 

Çiftlerde de çeyrek finalde..

Çiftlerde ise Ece Haraç, ev sahibi ülkenin oyuncusu Rebecca Muskantor ile turnuvanın 2. seribaşısı olarak başladığı maçlarda, ilk turu bay geçti. İkinci turda Fin Anni Heljala ve Kanadalı Katherine Morin´e set vermeyen ikili, üçüncü turda Alman Annett Kaufmann ve Jele Storz ikilisini de 3-1 yendi ve çeyrek finale çıktı. İkili, Ukraynalı Anastasiya Dymytrenko ve Alina Vydruchenko ikilisi ile yarı finale yükselmek için yarışacak.

 

2020’nin ilk madalyası..

Diğer yandan ITTF Gençler ve Yıldızlar Dünya Turu İsveç Açık Turnuvasında ülkemizi temsil eden Milli sporcumuz Ece Haraç, Çift Kızlarda İsveçli partneri Rebecca Muskantor ile beraber üçüncülüğü elde ederek, 2020´nin ilk madalyasını kazandırdı. İsveç´in Örebro kentinde yapılan Turnuvada Çift Kızlarda Ana Tablo ilk turunu bye geçen Ece Haraç/Muskantor ikilisi, 2.turda Heljala (Fin)/Morin (Kan) çiftini 3-0, son 16 turunda Alman Kauf/Stortz çiftini ve çeyrek finalde de Ukraynalı Dymytrenko/Vydruchenko çiftini aynı sonuçla 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Japon Aoki/Miwa Harimoto çiftine 3-0 yenilen Ece Haraç/Muskantor ikilisi İsveç Açık Turnuvasını genç Çift Kızlarda üçüncü olarak tamamlayarak bronz madalya kazandı.

Ece Haraç tek Kızlarda da Ana Tablo son 16 turunda Fransız Charlotte Lutz´a 4-2 mağlup oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz