MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YALOVA’YI ZİYARET ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YALOVA’YI ZİYARET ETTİ
145
17 Ocak 2022 - 14:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aile, Kadın ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık Yalova’da ziyaretlerde bulundu.

 

MHP İL BAŞKANLIĞI VE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Pelin Yılık ve Bahattin Şengül’ün ziyaretinde, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, Belediye Meclis Üyesi Adnan Kırtay, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten hazır bulundu.

Ziyaretin ardından MHP Teşkilatı, Başbuğ Alpaslan Türkeş Caddesinden Kent Müzesine yürüyüş gerçekleştirerek Yalovalılarla bir araya geldi.

 

SPASTİK ENGELLİLER FEDERASYONU VE YENİ YAŞAM ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, MHP MYK Üyesi Bahattin Şengül, İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve İl Yöneticileri, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Spastik Engelliler Federasyonu yöneticileriyle bir araya geldi. Engellilerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu görüşmenin devamında engelli bireyler ve aileleri için yemek organizasyonu düzenlendi.

Heyet son olarak TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan Koçum Babam belgeselinin Raif Dinçkök Kültür Merkezindeki gala gecesine katılarak engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık’ın konuşma yaptığı gecede Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Aslanhan, Yılık’a günün anlamına binaen hediye takdiminde bulundu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz