MASA TENİSİNDE BİR BAŞARI DAHA – Kent 77 TvKent 77 Tv
309
17 Aralık 2019 - 7:16
MASA TENİSİNDE BİR BAŞARI DAHA

Yalovalı masa tenisçiler, Kocaeli’nde düzenlenen Yıldız-Genç En İyiler Yarışmasına damga vurdular.

 

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 2019-2020 sezonu Yıldız-Genç En İyiler Yarışması 14-15 Aralık tarihleri arasında Kocaeli ili Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapıldı.

İki gün süren müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularımızdan Yücel Ocak şampiyon oldu. Sporcumuz Ocak’la birlikte genç kızlarda Bursa Büyükşehir’den Ece Haraç, yıldız kızlarda Bu Piliç Spor’dan Feyza Demir ve yıldız erkeklerde Çorum Belediyesi´nden Umut Baha Dursun da ilk sırayı aldı.

 

‘Gururlu ve mutluyuz’..

Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, “14-15 Aralık tarihlerinde Kocaeli ilinde düzenlenen Türkiye Gençler En iyi 16’lar maçlarında sporcumuz Yücel Ocak tüm maçlarını kazanarak şampiyon olmuştur. Tempolu çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığı şampiyonlukla taçlanınca daha da gururlu ve mutlu oluyoruz. Önce Türkiye’ye sonra Yalova’mıza bu gururu yaşatan Yücel Ocak kardeşimizi ve antrenörlerini tebrik eder, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman başta olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz