LİSELİ SAHRA, BALKAN ŞAMPİYONU – Kent 77 TvKent 77 Tv
241
16 Kasım 2021 - 9:31
LİSELİ SAHRA, BALKAN ŞAMPİYONU

Yunanistan’da düzenlenen U-15 Balkan Güreş Şampiyonasında 46 kiloda Sahra Karakaya, Balkan Şampiyonu oldu.

Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi Altınovalı Sahra Karakaya, Yunanistan’da düzenlenen U-15 Balkan Güreş Şampiyonasında 46 kiloda Balkan Şampiyonu oldu.

TÜRKİYE BALKAN ŞAMPİYONU

Yunanistan’da düzenlenen ve Türkiye ile birlikte 10 Balkan ülkesi Yunanistan, Bulgaristan Romanya, Sırbistan, Arnavutluk, Hırvatistan, Moldova, Kuzey Makedonya, Kosova’nın katıldığı şampiyonada güreşçilerimiz Grekoromen Stilde 6 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya, Kadınlarda 8 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya, Serbest Stilde 5 Altın, 3 Gümüş, 2 Bronz Madalya ile Takım Olarak Balkan Şampiyon oldular.

ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYOR

Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi Sahra Karakaya, Balkan Şampiyonu oldu. Aynı okuldan Rahman Emirhan Özüdoğru da bu ay içinde Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olmuştu.

Sahra Karakaya’yı makamında kabul eden Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin ve Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, kendisini kutlayarak, başarıların devamını dilediler.

Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Bozok da, “Öğrencimizin böylesi bir başarıya imza atması bizi oldukça sevindirdi. Öğrencimizi; bizlere yaşattığı bu tarifsiz mutluluk ve gurur için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz