Lige heyecan geldi – Kent 77 TvKent 77 Tv
176
14 Aralık 2020 - 14:31
Lige heyecan geldi

Yalovaspor’un da yer aldığı 3. Lig 3. Grup’ta 13. hafta heyecanı sona erdi. Birbirinden çekişmeli müsabakalarda favori ekiplerdeki kan kaybı da devam etti. Yeşil-Kırmızılı takımımız, evinde şampiyonluk yarışındaki Esenler Erokspor’a çelme taktı ve karşılaşma 3-3 sona erdi. Bu sonuçla temsilcimiz, bir basamak daha yukarı çıkarak 15. sıraya yükseldi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulma savaşı veren Yalovaspor, 13. haftada güçlü rakibi Esenler Erokspor’u ağırladı. Maç öncesinde kağıt üzerinde karşılaşmanın mutlak favorisi olarak gösterilen İstanbul temsilcisine karşı iyi oynayan ekibimiz, adeta galibiyeti de kaçıran taraf oldu. Maçın başında 2-0 öne geçtiği mücadelede rakibinin 2 dakikada iki gol yiyen Yalovaspor, ilk yarının sonlarında bulduğu golle devre arasına üstün girdi. İkinci devrede konuk ekibin serbest vuruş organizasyonundan gol elde etmesiyle 3-3’lük skor ve 1 puana razı olan Yeşil-Kırmızılılar, otoriteler tarafından oynadığı futbolla tam not aldı.

Zirve Çatalca’nın..
Diğer yandan ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede Çatalcaspor, evinde Erbaaspor’u konuk etti. İstanbul temsilcisi, rakibini son dakika golüyle 3-2 devirerek altın değerinde 3 puana ulaştı. Bu galibiyetle Çatalcaspor, 27 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Liderlik koltuğundaki İçel İdmanyurdu, Karşıyaka deplasmanında şok yaşadı. Mersin temsilcisi, rakibine 3-1 yenildi ve bu sezonki ikinci mağlubiyetini aldı. İçel İdmanyurdu, 25 puanla ikinci sıraya gerileyip zirveyi Çatalcaspor’a kaptırmış oldu. Aynı puandaki Karşıyaka da dördüncü sırada kendine yer buldu.

Somaspor da puan kaybetti..
Zirvedeki takımların takıldığı hafta olan 13. haftada Somaspor, sahasında Şile Yıldızspor ile karşılaştı. Son dakikasına 3-2 önde girdiği maçta duraklamalardaki gole engel olamayan Somaspor, 3-3’lük beraberlikle evinde 2 puan bıraktı. Bu sonuçla Manisa temsilcisi, 25 puan ve averajla üçüncü sırada haftaya nokta koydu.

Arhavi dibe demir attı..
İyi başladığı ligde üst üste yenilgilerle küme düşme potasında kendine yer bulan Arhavispor, sahasında Osmaniyespor Futbol Kulübü’ne 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Artvin temsilcisi, 5 puanla ligin son sırasında kaldı. Haftanın diğer maçlarında; Isparta 32 Spor, Cizrespor’u deplasmanda 5-1 mağlup etti. Çarşambaspor-Altındağspor mücadelesi ise 0-0 tamamlandı. Gölcükspor da Elazığ Karakoçan deplasmanından 1 puanı 0-0’lık beraberlikle kurtardı. Ligin 13. haftasını bay geçen takım ise Batman Petrolspor oldu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz