LİDERLİK SOMASPOR’A GEÇTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
328
13 Kasım 2020 - 13:36
LİDERLİK SOMASPOR’A GEÇTİ

Yalovaspor’un da yer aldığı 3. Lig 3. Grup’ta yeni lider, Manisa temsilcisi Somaspor oldu. İçel İdmanyurduspor’un puan kaybettiği haftada farklı kazanan Siyah-Beyazlılar, grupta zirveyi ele geçirdi.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 8. hafta heyecanı sona erdi. Kıran kırana maçlara sahne olan haftada özellikle alt sıralardaki ekiplerin aldıkları sonuçlar dikkat çekti. 8. haftayı puansız kapayan Yalovaspor, ligin son sırasına yerleşti. Lider İçel’in puan kaybetmesi sonrasında Çarşamba’yı farklı yenen Soma, bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna yerleşti.

 

Yalovaspor, Şile’de kaybetti..

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yalovaspor, Şile Yıldızspor deplasmanına gitti. 5 eksikle sahada yer alan temsilcimiz, güçlü rakibine 2-1 kaybetmekten kurtulamadı. Bu sonuçla Yeşil-Kırmızılılar, 2 puanda kalarak grubun son sırasına yerleşti. Şile Yıldızspor ise 13 puan ve averajla 6. sırada kendine yer buldu.

 

Lider, Cizre’ye takıldı..

Grupta şampiyonluğun en güçlü adaylarından İçel İdmanyurduspor, sahasında küme düşme potasındaki Cizrespor’u ağırladı. Mersin temsilcisi rakibine diş geçiremedi ve 90 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla İçel, 18 puanla ikinci sıraya geriledi. 3 puandaki Cizrespor ise averajla 16. sırada haftaya nokta koydu.

 

Soma çok rahat..

Şampiyonluk adaylarından Somaspor, liderin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi. Manisa temsilcisi, sahasında Çarşambaspor’a acımadı ve 90 dakikayı 3-0 galip kapadı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlılar, 20 puanla liderlik koltuğuna yerleşti.

 

Alt sıralar iyice karıştı..

Yalovaspor’un dibe demir attığı grupta Altındağspor, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü tek golle geçerek büyük sürprize imza attı. Ankara temsilcisi, Yalovaspor maçı öncesi moral depolayıp 7 puanla 12. sıraya kadar yükseldi. Elazığ temsilcisi de 8 puan ve averajla 10. sırada kendine yer buldu. Haftanın en sürpriz sonuçlarından birine imza atan Osmaniyespor Futbol Kulübü de evinde Gölcükspor’u 2-0’la geçti. Esenler Erokspor, Erbaaspor deplasmanında 2-0 kazandı. Batman Petrolspor da sahasında Çatalcaspor’a 2-0 boyun eğdi. Karşıyaka-Arhavi maçı ise konuk ekipteki pozitif vakalar nedeniyle 24 Kasım 2020 tarihine ertelendi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz