KÜTÜPHANE KAFE İLGİ GÖRÜYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
KÜTÜPHANE KAFE İLGİ GÖRÜYOR
489
18 Şubat 2020 - 8:14

Geçtiğimiz yıl Aralık ayı içinde Bahçelievler Umut Merkezi’nde açılışı yapılan Kütüphane Kafe’ye öğrenciler ilgi gösteriyor.

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Yalova Kadın ve Aile Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri ‘Gençlik Projesi’, Kütüphane Kafe’de öğrenciler rahat bir ortamda hem derslerini çalışıyor hem de ikram edilen çay ve kahvelerini içerken ücretsiz internet hizmetinden de yararlanabiliyor.

Hafta içi sabah 08:30’dan itibaren öğrencilere hizmet verdiklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Zeynep Arslan; “Kısa bir süre önce öğrencilerimize hizmet vermeye başladık. Bu süre zarfında ziyaret eden öğrenci sayımızda görülebilir artış yaşandı. Yalova Belediyesi olarak böyle bir projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hafta içi sabah 08:30’dan akşam 22:30’a kadar öğrencilerimize hizmet veriyoruz. Ayrıca çay ve kahve ikramlarımız ise ücretsiz oluyor. Bunun yanı sıra Kütüphane Kafe’ye gelen öğrencilerimiz ücretsiz internetten de yararlanabiliyor” dedi.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz