KPSS’DE SINAV SORULARINI BİLDİĞİ İDDİA EDİLEN FERDİ AKBULUT’TAN KENT77 TV'YE ÖZEL AÇIKLAMA – Kent 77 TvKent 77 Tv
KPSS’DE SINAV SORULARINI BİLDİĞİ İDDİA EDİLEN FERDİ AKBULUT’TAN KENT77 TV’YE ÖZEL AÇIKLAMA
364
06 Ağustos 2022 - 12:05

 

KPSS’de sınav sorularını bildiği iddia edilen Ferdi Akbulut, kendisi hakkında yapılan iddialar ile ilgili Kent77 TV’ye özel açıklamada bulundu. Çalıştığı kurum içerisinde ve sağladığı eğitim sırasında KPSS sınavında çıkacak sorulara öncesinde hakim olduğu ve öğrencilerine ilettiği iddia edilen Ferdi Akbulut, Kent77 TV’ye yaptığı açıklamada: “Habere konu olan Ferdi Akbulut benim. Manisa ilinde yaşıyorum ve KPSS Vatandaşlık Öğretmeniyim.

Ben sınavda çıkan soruların cevaplarını 31 Temmuz 2022 Pazar günü akşamında kendi öğrencilerime ilettim. Ayrıca sınavda çıkan soruların cevapları diye de belirttim.

İlettiğim görsellerin ve konuşmaların hepsi delilli şekilde bende mevcut. Gerekirse savcılık telefonumu alıp HTS kayıtlarını inceleyebilir.” dedi.

Ferdi Akbulut’un çalıştığı Manisa Lider Akademi ise sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, “31 Temmuz 2022 saat 22:15’te İnstagram hikayemizde paylaşılan sorular, KPSS 2022’de çıkmış sorulardır. Yanlışlıkla hocamızın tutturduğu sorular olarak lanse edilmiştir. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltir, saygılar sunarız.” şeklinde bilgilendirmede bulundu.

 

#kpss #ferdiakbulut #kpss2022 #haber #gündem #sondakika #kent77 #kent77tv

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz