KÖTÜ SERİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
218
24 Kasım 2020 - 14:48
KÖTÜ SERİ

Potadaki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, ligde oynadığı 6 maçta 4 yenilgi alarak kötü bir seriye imza attı. Kupada ikinci olarak bu sezon şampiyonluğun en güçlü adalarından birisi konumunda bulunduğunu gösteren Yeşil-Kırmızılılar, ilk 6 haftada sadece iki kez kazanma başarısı gösterdi.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol, ilk 6 haftada sadece 2 kez parkeden üstünlükle ayrıldı. Yeşil-Kırmızılılar, son olarak geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda zirvedeki Büyükşehir Hastane Konyaspor’a 90-83’lük skorla mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

En farklı yenilgi Gemlik’e..

Kupa macerası sonrası ligin ilk haftasında deplasmanda BUDO Gemlik Basketbol ile karşılaşan Semt77 Yalovaspor, rakibine 81-72 yenilerek ilk 6 haftadaki en farklı mağlubiyetini aldı. İkinci haftada  kupada iki kez boyun eğdiği Sigortam.net ile kozlarını paylaşan Yeşil-Kırmızılılar, 86-83’lük yenilgiyle yeni sezona istediği startı veremedi. Üçüncü haftada sahasında Ankara Anadolu Basket’i 76-67 ile geçen 12 Dev Adam, dördüncü haftada deplasmanda Merkezefendi Belediyesi’ne 73-69 mağlup olmaktan kurtulamadı. Beşinci haftada evinde Akhisar Belediyesi’ni 75-49 devirerek bu sezonki en farklı galibiyetine ulaşan temsilcimiz, altıncı haftada Konyaspor’a deplasmanda 90-83’lük skorla boyun eğmiş oldu.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz