KIRAN KIRANA MÜCADELE – Kent 77 TvKent 77 Tv
183
04 Kasım 2020 - 10:24
KIRAN KIRANA MÜCADELE

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta, oynanmayan iki maç dışında geride kaldı. Potadaki ekibimiz Semt77 Yalovaspor, sahasında Ankara Anadolu Basket’i 76-67 devirerek bu sezonki ilk galibiyetine ulaştı.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta müsabakaları yapıldı. İki maç dışında oynanan 6 karşılaşmada nefes kesen mücadeleler oldu. Ligdeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, evinde Anadolu Basket’i geçerek 2020-2021 sezonundaki ilk galibiyetini aldı.

 

Bornova lider..

Ligin üçüncü hafta müsabakaları kapsamında; İzmir temsilcisi Bornova Belediyesi, deplasmanda İstanbul Basket’i 81-64’lük skorla geçerek haftanın en farklı galibiyetine imza attı. Bu sonuçla Bornova, 3’te 3 galibiyetle ve averajla ilk sırayı aldı. Ligin şampiyonluk adaylarından Sigortam.net, sahasında Denizli Merkezefendi Belediyesi’ni 70-68’lik skorla devirdi ve Bornova’nın ardından 3 galibiyetle ikinci sırada haftayı kapadı.

 

Semt77 Yalovaspor siftah yaptı..

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Semt77 Yalovaspor, sahasında Ankara Anadolu Basket’i ağırladı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 76-67’lik skorla mağlup etmesini bildi ve haftanın en farklı ikinci galibiyetini elde edip bu sezonki ilk zaferine ulaştı. Haftanın diğer maçlarında; Düzce Belediyesi, sahasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni 75-71 ile geçti. BC Konyaspor ise deplasmanda Mamak Belediyesi’ni 70-66 yenmesini bildi.

 

Gemlik’e Akhisar freni..

İlk iki haftada aldığı galibiyetlerle dikkat çeken BUDO Gemlik Basket, sahasında Akhisar Belediye ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçı Bursa ekibi, 81-80 kaybetti ve bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Finalspor-Kocaeli BŞB Kağıtspor ve Samsunspor-Balıkesir BŞB karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelendi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz