KARDA KAPANAN YOLLAR ANINDA AÇILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
KARDA KAPANAN YOLLAR ANINDA AÇILDI
417
12 Şubat 2020 - 9:01

Yalova genelinde görülen kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının yaşamı olumsuz yönde etkilememesi adına İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri yol kapanmalarının önüne geçmek için hazır bulunduruldu. 

7 Şubat Cuma günü ilimiz genelinde başlayan kar yağışıyla beraber İl Özel İdaremizin sorumluluk alanında bulunan ve kırsal kesimlerinde önceden planlanmak suretiyle hazır olan ekiplerimiz; 3 adet greyder, 3 adet kepçe, 1 adet kar küreme aracı, 1 adet tuzlama kamyonu ve 3 adet arazili pikap olmak üzere toplam 11 araç ve 19 personel ile 08.02.2020 ve 09.02.2020 tarihlerinde 1. ekip Altınova köylerine (Sermayecik, Aktoprak, Çiftlikköy, Burhaniye Köyleri) 2. Ekip Merkez köylere (Sugören, Güneyköy ve Kurtköy Köyleri) 3.Ekip Armutlu köylerine (Delmece Yaylası, Mecidiye, Hayriye Köyleri)  olmak üzere toplam 3 ekip kar mücadelesi çalışmaları gerçekleştirdi.

İlimizde kar yağışının yoğun olarak yaşandığı bu bölgelerde yapılan çalışmalar sayesinde köy yolarının ulaşıma açık tutulması sağlandı. Hali hazırda kar yağışı nedeniyle kapalı köy yolumuz olmazken ekiplerimiz mevcut makine parkıyla 24 saat esaslı olarak hazır bulunuyor.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz