KARATECİLER KUPA SEVİNÇLERİNİ BAŞKAN SİLPAGAR’LA PAYLAŞTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
205
15 Ekim 2021 - 15:51
KARATECİLER KUPA SEVİNÇLERİNİ BAŞKAN SİLPAGAR’LA PAYLAŞTI

Amatör Spor Haftası dolayısıyla Çınarcık’ta yapılan Karate İl Şampiyonası’nda takım halinde 9 kupa kazanan Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, kupa sevinçlerini Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la paylaştı.

Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe ile Başkan Silpagar’ı ziyaret eden karateciler, kazandıkları kupalarla zafer pozu verdiler. Turnuvadan güzel sonuçlarla döndükleri için mutlu olduklarını ifade eden Yüksektepe, sporcularının turnuvada takım olarak 3 şampiyonluk, 2 ikincilik, 4 üçüncülük kupası kazandığını belirterek, “Sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Daha nice başarılar elde edeceğiz inşallah. Bu vesile ile bizlere her zaman destek veren efsane Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Belediye Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz’a, Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Yayla, Çiftlikköy Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Şahinal ve Kültür Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ SPOR TESİSLERİMİZ YAPILIYOR”

Silpagar da başarılı çalışmalarından dolayı Antrenör Yüksektepe ve karate takımı sporcularını tebrik ettiğini belirterek, “Karatecilerimiz maaşallah fırtına gibi esiyorlar. Daha nice başarılar diliyorum, biz her zaman sporun ve sporcunun yanında yer almaya devam edeceğiz. İlçemizde yapmakta olduğumuz yeni spor tesislerimiz de tamamlandıktan sonra hem daha fazla gencimiz sporla ilgili çalışmalara katılma imkanı bulacak, hem de modern tesislerde en güzel şekilde antrenmanlarını ve müsabakalarını yapabilecekler inşallah” dedi.

KIZARMIŞ EJDERLER TAKIMI KUMİTEDE 1.LİK, KATADA 2.LİK GETİRDİ

Çiftlikköy Belediyespor Karatecileri, turnuvada 2011 doğumlu erkekler kategorisinde Yasin Yağcı, M.Miraç Öner ve Kerem Hamza Karaman’dan oluşan ‘Kızarmış Ejderler’ takımıyla kumitede şampiyonluk, katada ise ikincilik kupasının sahibi oldu. 2010 doğumlu erkekler kategorisinde Burak Akgün, Kerem Aydın ve Taha Delihasan’la ‘Yürüyen Dinozorlar’ takımıyla kumitede şampiyonluk, katada üçüncülük kupasını kazanan Çiftlikköy karatecileri, 2005-2006-2007 doğumlu bayanlar kategorisinde de 2 ikincilik kupası kazandı. Bu kategoride Neslihan Aydın, Hilal Umurbek ve Selinay Sökmen’den oluşan ‘Çiftlikköy Prensesleri’ takımı, kata ve kumitede ikincilik kupasını Çiftlikköy’e getirdi. 2005-2006-2007 doğumlu erkeklerde Ufukcan Delihasan, Ahmet Refik Çakır ve R.Emirhan Özüdoğru ile ‘Oturan Boğalar’ kumitede şampiyon, katada üçüncü oldular. Aynı kategorideki diğer takımımız Muhammed Ağır, Porye Shanzi ve Yiğit Yıldız’la Cobra Kai oldu. Cobra Kai ekibi de kumitede üçüncülük kupası kazandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz