KARACA ANISINA SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİLER – Kent 77 TvKent 77 Tv
KARACA ANISINA SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİLER
600
02 Şubat 2020 - 9:15

İnterTurkey Yalova Ekip üyeleri , önceki gün hayatını kaybeden ‘Toprak Dede’ lakaplı TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca anısına DenizÇalı Köyündeki Sokak Canlılarını besledi.

 

İnterTurkey Yalova Temsilcisi Erdi Mehmeteminoğulları;

”Bu topraklarda yaşayan milyonlarca  canlının hayat bulmasında çok önemli bir rol oynadı Karaca. Kendisi bir sempozyum da yaptığı konuşmada ”Doğada insanlar, bitkiler ve hayvanlar bir arada yaşıyor. Bu dünyayı onlarla paylaşıyoruz.”. Bizde İstedikki bu dünyayı beraber paylaştığımız sokak canlılarını Hayrettin Karaca anısına besleme yapalım. Deniz Çalı Köyünde sık sık ziyaret ettiğimiz Işıl Annemiz ile beraber köyün tüm sokak canlılarına besleme yaptık. Çok değerli bir değerimizi kaybettik. Buradan tüm sevenlerine başsağlığı dileriz” dedi.

 

Nazlı Toksöz (22) ” Hayrettin Karaca’nın yeşerttiği tohumlar bir çok canlıya yuva bizler içinse geleceğe umut oldu. Bizlerde ekip arkadaşlarımla onun izinden giderek doğayla buluştuk ve Karaca’nın anısına bu sefer biz doğada ki canları besledik. Her ağaçta her canlıda Karaca’dan bir iz bulup büyük kaybımızı bir kez daha hissettik. Tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Dedi.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz